dimecres, 30 de març del 2011

Relats de Dones del Món

Enguany es compleixen 100 anys de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, data en que es recorda la lluita de la dona per aconseguir la seva participació, en condicions d'igualtat amb l'home, en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona.

Des del departament d'Igualtat Dona-Home i Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes volem fer el nostre petit homenatge a través d'una selecció de llibres- que podreu trobar a les biblioteques municipals- i que són relats de vida de dones de tot el món.

Són històries escrites en primera persona que constitueixen un valuós testimoni per entendre les situacions de discriminació que pateixen o han patit les dones al llarg de la història i en qualsevol cultura i que narren els temors, els desitjos, les esperances, els somnis i les il·lusions de totes elles.

Són històries que parlen d'amors incondicionals, de passions, de superacions, de lluita per sobreviure en situacions adverses. Històries que captiven i emocionen. En definitiva, històries plenes de vida.

Bona lectura!