dilluns, 11 d’abril del 2011

Novetats de còmics del mes d'abril

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, a l’expositor de l’entrada les novetats de còmics del mes d’abril.

Aquest mes destaquem aquestes novetats:

Alícia en un món real d’ Isabel Franc i Susanna Martín



L’ Alícia que us presentem no viu en el País de les Meravelles. Ha passat per una experiència que, lamentablement, és real i comuna per a moltes dones: un càncer de mama. Tanmateix, gràcies al seu esperit lluitador, esvalotat i positiu, ha sabut donar la volta a la situació. Ni el periple de la malaltia ni els tractaments agressius ni l’ extirpació d’ un pit li han robat el sentit de l’ humor. La protagonista d’aquesta història ens explica la seva aventura partint d’un lema molt clar: la vida després del càncer ja mai no és igual... però ve a ser el mateix.

Asterios Polyp de David Mazzucchelli



Novel•la gràfica que ens explica la vida d'Asterios Polyp, un home de mitjana edat amb una carrera poc satisfactòria com arquitecte i professor, esteta i faldiller. La seva vida està descontrolada del tot quan el seu apartament de Nova York es crema. En estat d’atordiment, deixa la ciutat i es trasllada a un poble petit al cor del Estats Units. És aquesta una bona manera d’escapar de la realitat?

Las extraordinarias aventuras de Adèle Blanc-Sec de Tardi



Les aventures d'Adèle Blanc-Sec són una barreja entre el gènere policíac i el fantàstic en el marc del Paris de l'any 1911. En el primer episodi apareix un pterodàctil nascut d'un ou incubat en el Museu d'Història Natural. A partir d'aquest moment, una sèrie d'aventures sorprenents es van succeint, amb personatges estrafolaris, criminals, monstres, mòmies, policies estúpids, savis bojos i tota mena de sers marginats. Adèle és una feminista "avant la lettre" i una precursora del model de dona que s'ha anat imposant al llarg del segle XX, treballadora, independent i perfectament capaç de prendre decisions encertades i progressistes


Bona lectura!!