dimarts, 17 de maig del 2011

Novetats audiovisuals del mes de maig

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats audiovisuals del mes de maig, a la sala de música.



Aquest mes destaquem entre les novetats:


10 milles per veure una bona armadura de Manel  CD 2.MAN




El quartet català Manel treu nou disc, 10 milles per ver una bona armadura -el títol és un fragment de la comèdia romàntica de Shakespeare “Mucho ruido y pocas nueces”-, ja era número 1 en vendes digitals a Espanya setmanes abans de sortir a la venda, és a dir, únicament per les comandes dels seus seguidors.


Via Dalma de Sergio Dalma  CD 090.7DAL




Via Dalma és el 14è treball discogràfic de Sergio Dalma.


Gravat a Milà, sota la producció de Claudio Guidetti, el denominador comú és que són cançons populars italianes, adaptades i revisades al castellà.

"Via" és un carrer, una adreça, per dur aquestes cançons a un estil com el de Sergio.

The fabulous Johnny Cash de Johnny Cash  CD 2.CAS 60




The Fabulous Johnny Cash és el tercer àlbum del cantant country Johnny Cash llançat l'any 1959 sota el segell de Columbia Records una mica després que Johnny deixés el segell Sun Records, aquest àlbum va ser reeditat el 2002 sota el segell de Sony Music Legacy amb 6 cançons més.


Collapse into now de R.E.M  CD 2.REM



Collapse into now és el títol de l'àlbum d'estudi de REM del 2011. Compta amb la producció de Jacknife Lee, amb qui el grup ja treballar en el seu àlbum anterior Accelerate (2008). Té un so més pop, acústic i innovador.


És el 15 º disc d'estudi del grup, i s'inclouen una dotzena de temes. Amb les col.laboracions de Patti Smith, el guitarrista Lenny Kaye, Peaches, Eddie Vedder, i amb el cantant de The Hidden Cameras, Joel Gibb.

My Worlds Collection de Justin Bieber  CD 2. BIE




Es tracta del nou disc de Justin Bieber anomenat My World Collection, que inclou temes dels seus dos discos anteriors, el My World i My World 2.0, a més d'algunes cançons acústiques que seran part d'un altre disc que té que sortir. Però això no és tot, sinó que My World Collection també contè una cançó inèdita anomenada "Pray”.


Podeu veure el llistat de totes les novetats del mes a la pàgina web de la biblioteca