dilluns, 4 de juliol del 2011

Novetats de còmic del mes de juliol

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, a l’expositor de l’entrada les novetats de còmics del mes de juliol.



Aquest mes destaquem aquestes novetats:


Logicomix de Papadimitriou





Logicomix és alhora una novel•la gràfica històrica i una introducció per a tots el públics a algunes de les més grans idees de les matemàtiques i de la filosofia moderna. Els autors expliquen la història des d’Atenes ( l’origen de la filosofia) i van avançant amb la vida i obra d’en Russell, utilitzant episodis de la història convulsa de la primera meitat del segle XX europeu. A la cerca de la veritat absoluta, Bertrand Russell es creua amb pensadors com Fredge, Hilbert o Gödel. Aquest conflicte entre el que és racionalitat ideal i la realitat mateixa, portarà al protagonista gairebé a la bogeria.


Macanudo 6 de Liniers





Aquest sisè volum recull les historietes publicades en l'últim any en el diari La Nació, la tira Macanudo apareix des de 2002. Vinyetes que seran un clàssic de la historieta seriosa i còmica, reflexiva i tendra.


Agencia de viajes Lemming de José Carlos Fernandes





José Carlos Fernandes agafa el concepte d’agència de viatges per crear un còmic molt especial. Les pàgines d’Agencia de viajes Lemming aparegueren seriades en un diari portuguès i fa poc Astiberri n’ha tret l’edició espanyola. En un principi podria semblar que l’autor reflexiona irònicament sobre el món del turisme, però per sort va molt més enllà i a partir d’un argument molt senzill planteja una revisió dels valors occidentals.





Bona lectura!