dijous, 6 d’octubre del 2011

Novetats d’adults del mes d’octubre

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats d’adults del mes de d’octubre.

Aquest mes destaquem entre les novetats d’adults:

Novel·les:

En la ciudad de oro y plata de Kenizé Mourad  N Mou


 A En la ciudad de oro y plata Kenizé Mourad ens relata el destí fascinant d’una heroïna inoblidable: Hazrat Mahal, la jove orfe que esdevé reina de Lucknow, coneguda com la ciutat d’or i argent per la seva riquesa i bellesa. Ella és la única dona que un segle abans de la independència de l’Índia va gosar rebel·lar-se contra el poder britànic.


El Contracte de Lars Kepler N Kep


Hi ha contractes que no pots trencar ni quan ets mort... Un nou i addictiu cas de Joona Linna, el protagonista de L'hipnotitzador, enfrontat a un trencaclosques sense solució. El cos de Carl Palmcrona, director general de l'ISP (Inspecció de Productes Estratègics), apareix penjat al seu luxós apartament del barri d'Östermalm, a Estocolm. A l'habitació no hi ha mobles: com ha pogut enfilar-se sense ajut? El mateix dia, en una embarcació a la deriva als afores de la ciutat, apareix el cadàver d'una dona. Té els pulmons plens d'aigua salabrosa, però no en té restes ni a la roba ni en cap altra part del cos. S'ha ofegat en una barca que encara sura. Només hi ha una persona capaç de resoldre el misteri: l'inspector Joona Linna.


Jo confesso de Jaume Cabré  N Cab

 
Si la botiga d'antiguitats de la família és tot un univers per al petit Adrià, el despatx del seu pare és el centre d'aquest univers, i el tresor més preuat de tots és un magnífic violí del segle XVIII al voltant del qual giren moltes històries d'aquesta novel·la de novel·les. Jo confesso, és una llarga carta d'amor d'algú que ha hagut de jugar sol durant molts anys, entre llibres vells i secrets inconfessats; algú que ha estimat de manera incodicional; d'algú que se sent culpable d'una mort violenta, i d'algú que no entén el mal que recorre la història d'Occident.

Novel·la juvenil:

Monster High de Lisi Harrison  JN Har

 
La Frankie està aprenent a, vaja, a fer-ho tot. Vol viure l’adolescència al màxim així que es mor de ganes per anar a l’institut Monster High, però com cada primer dia a una escola nova, té por. Per sort, coneix a les millors noies: la dolça Draculaura, una vampira vegana, i a la Clawdeen Wolf, una addicta a la moda. De seguida es fan amigues de la Frankie. La reina Bee Cleo s’enfada al veure la popularitat que ha adquirit en poc temps la noia nova, així que fa que el seu amor, en Deuce, destrueixi la seva vida social.

Llibres de coneixement:

De Barcelona a Tòquio, en boca de tots  641 De B

 
Receptari creat per grans cuiners, de 5 països diferents, que han elaborat les receptes més exclusives per l’ Estoig de Vapor. 40 receptes per cuinar amb l’Estoig de Vapor de forma fàcil, còmoda i sana. Entre recepta i recepta també trobaràs experiències, trucs i anècdotes enviades des de diferents parts del món per fans de l’Estoig de Vapor.
Un llibre per donar més idees de receptes per a ús diari de l’estoig.


Sense fronteres d’ Albert Casals i Serradó  910.4(100) Cas

 
Fa dos anys a El món sobre rodes, l’Albert ens va  explicar la història d’un nen que tenia ganes de veure món i que es disposava a emprendre l’aventura més gran que havia viscut mai. En aquest segon llibre, les ganes de veure món s’han mantingut intactes i l’han portat a rodar per tres continents: Sud-amèrica, Àfrica i Àsia. Ha viscut dos anys extremament feliços, plens d’aventures i d’experiències noves. Albert Casals i Serradó va néixer a Barcelona l’any 1990. Als cinc anys va patir una mononucleosi que va acabar desencadenant en una leucèmia que l’ha deixat en una cadira de rodes. Des dels set anys viu a Esparreguera amb els seus pares i la seva germana, on ha estudiat el batxillerat. Ha viatjat sol arreu del món des dels catorze anys. El 2009 va publicar el seu primer llibre, El món sobre rodes. Actualment compagina els seus estudis de Filosofia amb els seus viatges per tot el món. És ambaixador de la fundació Step by Step (www.fundacionsbs.org), dedicada a la rehabilitació de pacients amb lesions medulars.

Audiovisuals:

Masaje infantil: amor a mano de  Mercè Cazes  DVD 615.8 Mas

 
Aquest DVD i el seu petit llibre d’acomapanyament, pretenen ser una introducció a la tècnica del massatge infantil. A través d’elles, aprendrem bàsicament, com fer un massatge al teu bebé i quins són els grans beneficis que aquesta pràctica sense dubte us aportarà, a ell i a tu, pare o mare, tant a nivell de salut física com emocional.

El Mundo perdido de Cousteau: los secretos del Mediterráneo  DVD 574 Mun

  
Documental que ens mostra al fill menor de l'oceanògraf Jacques Cousteau, acompanyat d'un equip de National Geographic, anant als llocs visitats pel seu pare per tal d'avaluar l'impacte de l'activitat humana a l'ecosistema de la Mediterrània i comprovar el resultat de les polítiques de conservació dutes a terme en algunes reserves marines protegides.

Consulteu el llistat complet de novetats