dijous, 19 de juliol del 2012

Novetats infantils del mes de juliol


Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats infantils del mes de juliol.

Llibres d’imaginació:

El Carnaval dels animals de Marianne Dubuc  PL I* Dub

 
Arriba el carnaval! Els animals es preparen, cadascun es disfressa... Però de què? Endevina! Un llibre d’imatges divertides i plenes de color, per a llegir, per a jugar, sol, en companyia, per parts... Per carnaval tot s’hi val! 






En Tabalet  I* Tab

 
Petits i exerits són contes entranyables que permeten: treballar la comprensió lectora en sis escenes escrites en lletra de pal i en lletra lligada. Treballar la lectura de la imatge. Fer partíceps als adults de la lectura amb els infants. Conté la reproducció al final del mateix conte amb més contingut narrat.





La Niña que recorrió Tierra Fantástica en un barco hecha por ella misma de Catherynne M. Valente I*** Val
 
Setembre, una nena de dotze anys de Nebraska, té moltes ganes de viure aventures. Així que quan el Vent Verd li proposa viatjar a Terra Fantàstica a lloms d'un lleopard, no dubta a acceptar la seva proposta ni un segon. Però Terra Fantàstica no passa pel seu millor moment, i Setembre haurà aliar-se amb un drac amant dels llibres i un estrany nen gairebé humà anomenat Dissabte per derrotar la pèrfida Marquesa i restaurar l'ordre.





Llibres de coneixement:

Goya para niños de Marina García  I75(Goy) Gar


 
Vida i obra de Francisco de Goya explicades als infants. El genial pintor ens ensenya alguns dels seus quadres més famosos, ens descobreix anècdotes i dades curioses de la seva trajectòria artística i del temps històric que li va tocar viure. Aquest llibre, concebut com a aproximació a l'art no exempta de diversió, inclou diferents activitats i variats jocs de recerca i descobriment de l'obra de l'artista.




Cançons d'estiu: per saltar i ballar de Noé Rivas  I784 Riv
 
Aquest recull de cançons d’estiu convida als infants i als adults que els vulguin acompanyar a viure l’estiu amb intensitat farcint-lo de música i cançons. Cançons sobre Festes Majors, jocs populars a l’aire lliure, cançons sobre fruites de l’època o fins i tot una cançó dedicada a l’ insecte més pesat i enganxós de l’estiu. En aquest cas hi ha cançons creades única i exclusivament per aquest recull.





Còmic:
Yakari de Derib, 8  IC Der
 
Yakari és un petit indi sioux que aviat descobrirà que no és un nen normal, ja que pot parlar amb els animals! Creat per Job i Derib, Yakari és el còmic ideal per als més petits. Replet d'aventures i diversió, també els ensenyarà a respectar i cuidar el medi ambient. 







Us esperem a la biblioteca!