dilluns, 10 de febrer del 2014

Segona edició del concurs de microrelats NegrOliva



La Biblioteca Joan Oliva i Milà, amb la col·laboració de l'Editorial Alrevés, Libros de Seda, Liberdrac i les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa, posa en marxa el segon concurs de microrelats NegrOliva. A partir del proper 11 de febrer i fins a l'11 de març de 2014 els participants podran enviar els seus treballs a microrelatsjoanoliva@vilanova.cat. Caldrà indicar en l'assumpte Concurs NegrOliva i incloure les següents dades: nom, cognom, correu electrònic i/o telèfon de contacte. Es podran enviar tants microrelats com es vulgui però només es podrà optar a un premi final. L'edat per participar és a partir dels 18 anys. 

Paral·lelament també es posa en marxa el segon concurs de microrelats JoveOliva, adreçat en aquesta ocasió al públic més jove. L'edat dels participants ha de ser entre els 14, fets durant aquest 2014, i els 17 anys. Els participants hauran d'enviar el seu microrelat a microrelatsjoanoliva@vilanova.cat indicant en l'assumpte Concurs JoveOliva i en el correu indicar també les seves dades. 

El primer premi dels concursos NegrOliva i JoveOliva consistirà en un lector de llibres electrònics E-reador Cervantes touch i un llibre digital a escollir del catàleg de Liberdrac. Els guanyadors es donarà a conèixer a partir del 2 d'abril a través de la web, el bloc Fora del Prestatge i el facebook de la Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú. La Biblioteca editarà un punt de llibre per Sant Jordi amb el títol i l'autor dels tres microrelats guanyadors. 

L'objectiu d'aquests concursos és fomentar la creació literària i la lectura, i difondre el centre d'interès de Gènere Negre de la biblioteca.