dimarts, 15 d’abril del 2014

Presentació de libre

Divendres passat la biblioteca va acollir  la presentació del llibre “158”, la primera publicació de l’autor local, Dani Alba. A més de l’escriptor (que va estar acompanyat del seu fill), l’acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Josep Rius, i de l’alcaldessa, Anna Gabaldà.


158” és una novel·la de contingut eròtic, el fil argumental de la qual gira entorn d’una web per a gent casada o en parella que porta a la seva protagonista, la Marta, a viure una aventura que no ha previst.

Durant la presentació, l’escriptor Dani Alba va explicar als assistents què l’ha portat a tirar endavant aquest projecte autofinançat i que vol contribuir a donar un aire més fresc, més dinàmic i més natural al gènere eròtic en general. Alba també va agrair el suport que està rebent de la gent del municipi i de l’ajuntament en la seva tasca promocional del llibre.


Per la seva part, el regidor de Cultura, Josep Rius, va reconèixer la necessitat i “la importància de buscar formules imaginatives per donar sortida als projectes culturals que ens arriben”. Rius va dir que si bé no es poden subvencionar tots els projectes, “entenem que les persones han de poder realitzar-los i les administracions estem obligats a ajudar-los amb allò que puguem per fer-los possible”. En aquest sentit, el regidor va destacar el paper que tenen avui en dia les xarxes socials per fer difusió de projectes i iniciatives com aquesta. També, l’alcaldessa, Anna Gabaldà, va parlar de la valentia de tirar endavant un projecte com aquest i va destacar “la sensibilitat per escriure un llibre en el que la protagonista és una dona”.

L’autor de “158” estarà durant la tarda de la diada de Sant Jordi signant llibres a la plaça Maria Mercè Marçal.