dilluns, 2 de març del 2015

Objectiu Sabre: Sant Pau 2015

La ribetana Meritxell Inglada ha estat la guanyadorade l'edició 2015 del concurs fotogràfic Objectiu Sabre amb l'obra titulada "Contorns infernals entre espurnes". El primer accèssit a la millor fotografia finalista se l'ha endut Julià Álvarez per "Sota els Pastorets", mentre que el segon accèssit ha anat a parar a la instantània de Josep Juliachs "Carregats!!". 
El premi a la millor fotografia està dotat amb 150 euros i la possibilitat d'exposar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, mentre que, tant el primer com el segon accèssit, tenen enguany una dotació econòmica de 75 euros cadascun. L'augment en la quantia econòmica dels guardons ha estat una manera de celebrar que el certamen ha arribat a la 10a edició.


El lliurament de premis va tenir lloc divendres passat a la tarda a la biblioteca Manuel de Pedrolo on s'exposaran, fins el 21 de març, tots els treballs que han participat. En total, han pres part 20 persones, totes elles del municipi, amb 47 obres presentades.

En aquesta ocasió el jurat ha estat compost pel fotògraf ribetà, Joan Nicolau; pel guanyador de l'edició de 2014 d'aquest concurs, Josep Anton Esteve; i pel representant de la Comissió de Balls Populars, Gerard Coll. Com cada any, l'Objectiu Sabre s'ha convocat en motiu de la Festa Major d'Hivern de Ribes, Sant Pau.

Premi Objectiu Sabre 2015
Contorns infernals
Meritxell Inglada

Primer accèssit
Sota els Pastorets
Julià Àlvarez

Segon accèssit
Carregats!!!
Josep Juliachs