dilluns, 18 de maig del 2020

Comunicat de les biblioteques de Sant Pere de Ribes


La nostra comarca avui entra a la Fase 1 de desescalada i ja es permet obrir les biblioteques però us volem informar que la Biblioteca Manuel de Pedrolo i la Biblioteca Josep Pla de moment estan tancades i és que estem treballant per poder reobrir els serveis de forma segura i gradual el més aviat possible. 

Cal adaptar els espais i equipaments per evitar riscos i protegir tants als usuaris com el personal que hi treballa. En aquest moment el més important és garantir la salut de tothom i vetllarem per tenir-ne cura. 

Us farem saber quan es torna a obrir amb missatges a les xarxes socials i amb correus a la tramesa d’usuaris de la biblioteca. 

En una primera fase no podreu accedir a la biblioteca i caldrà demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic perquè us puguem preparar els préstecs que sol.liciteu i fer els retorns amb seguretat i evitarem les cues. Per a la seguretat de tots us demanarem que vingueu a fer els tràmits a la biblioteca amb mascareta. 

Mentrestant compteu que s’ha prorrogat el termini dels préstecs que teniu a casa fins el 31 de juliol i la recollida de reserves pendents fins el 23 de juliol. 

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns un correu electrònic a b.st.pereribes.mp@diba.cat (Ribes) o b.st.pereribes.jp@diba.cat (Les Roquetes). Us mantindrem informats. 

Tenim moltes ganes de veure-us!