divendres, 13 de novembre del 2020

Pensar el món des de la biblioteca

Des de la Xarxa de Biblioteques Municipals et proposem un seguit de propostes virtuals: clubs de lectura, narracions i altres activitats perquè continuïs sentint les biblioteques i bibliobusos tan a prop teu com sempre. 

A l'apartat d'agenda i a les xarxes socials trobaràs moltes altres propostes que les biblioteques municipals han preparat per a tu. 

Avui et recomanem:
Cicle Altres Veus

Altres Veus
és un cicle de nou entrevistes virtuals per tractar temes d’actualitat amb experts amb reconeixement públic: escriptors, pensadors, especialistes reconeguts i persones referents dels mitjans de comunicació que generen opinió.

Les entrevistes es divideixen en tres àmbits temàtics: feminismes, drets civils i emergència climàtica. Són coordinats per Bel Olid, Laura Llevadot i Milagros Pérez Oliva, respectivament.

Aquestes trobades, en directe pel canal Instagram de @bibliotequesXBM, s’inicien el 20 d’octubre i s’allargaran fins a l’1 de desembre.

Amb Altres Veus es vol promoure la reflexió sobre temes candents, agitar el debat com a via per a l’entesa i la convivència i, fomentar l’esperit crític per ajudar a crear una ciutadania activa compromesa amb la seva comunitat i el seu entorn.

Converses properes:

Feminismes

* 26 de novembre, a les 19:00 hores. Bel Olid entrevista a Elizabeth Duval. Sang jove per a una lluita antiga.

* 1 de desembre, a les 19:30 hores. Bel Olid entrevista a Marta Segarra. Ara i aquí, arrels profundes.

Emergència climàtica

* 17 de novembre, a les 19:30 hores. Milagros Pérez Oliva entrevista a Javier Martín Vide. Escalfament global: com hem arribat fins aquí i què podem fer?

* 24 de novembre, a les 19:30 hores. Milagros Pérez Oliva entrevista a Anna Pérez Català. Emergència climàtica i vida quotidiana.

Converses realitzades:

Drets civils

* 20 d’octubre 2020, a les 19:30 hores. Laura Llevadot entrevista a David Fernàndez: Anatomia d’una regressió.

27 d’octubre 2020, a les 19:30 hores. Laura Llevadot va entrevistar a Fina Birulés: Els reptes del feminisme insurreccional.