dimecres, 2 de desembre del 2020

Puja al tren!

La Biblioteca Manuel de Pedrolo es suma, un any més, al concurs de lectura Puja al tren!, que les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf engeguen per cinquè any consecutiu. Degut al gran èxit de participació de les darreres edicions les biblioteques públiques de les dues comarques tornen a omplir les seves sales de llibres-estació que formen les línies lectores de terror, humor, realitat, aventures i clàssics. 

El concurs està destinat als nois i noies d’entre 9 i 13 anys.  El joc lector comença al mes de desembre  i finalitzarà al maig del 2021. Cada participant rebrà un mapa literari que l’acompanyarà al llarg de tot el període esmentat. En aquest mapa trobarà 5 línies de tren que el portarà a un viatge diferent en funció de la temàtica escollida. Cada línia tindrà diverses parades i cada parada proposarà el títol d’un llibre. 

Els participants només hauran de seleccionar la lectura que més els agradi, agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca i gaudir de la lectura. Un cop llegits un mínim de tres llibres del mapa, i demostrada la seva lectura a partir de les preguntes formulades pels bibliotecaris, els concursants rebran un diploma viatger i entraran en el sorteig d’un premi literari. 

Us ho expliquem amb més detall en aquest vídeo que hem preparat: