divendres, 7 de novembre del 2008

Novetats en DVD

Persépolis
Guió i direcció: Marjane Satrapi, Vincent Paronnaud
Jonu Media
DVD Per

Adaptació de la novel·la gràfica homònima de Marjane Satrapi. És la història d’una nena iraniana de 9 anys que ens explica els canvis polítics que succeeixen al seu país i els contrastos culturals amb Europa. Una pel·lícula plena d’emoció, humor i drama que ha estat nominada a la millor pel·lícula d'animació als Òscar 2007, nominada a la millor pel·lícula estrangera als Globus d'Or 2007 i premi del jurat al Festival de Cannes.

Led Zeppelin
Live at Earl’s Court 1975
Masterplan
DVDM 2.LED 40

Gravació que recull en format DVD l’energia d’una actuació en viu dels mítics Led Zeppelin, enregistrada a Londres el 24 de maig del 1975. Inclou imatges de la banda britànica interpretant bona part del seu repertori clàssic (Stairway to heaven, Rock and roll, Dazed and confused…), junt a temes acústics dels seus primers àlbums d’estudi (That’s the way, Bron-Y-Aur Stomp).


Descobreix la música
Ed. Educamigos
IDVD 153 Des

Amb aquest DVD els nens descobreixen d’una forma amena el món de la música: quins instruments musicals existeixen, com són i com s’anomenen, les notes musicals i el seu so, etc.
Basat en continguts multimèdia de tres tipus: videoclips, animacions pedagògiques, estimulació primerenca amb sessions d’instruments musicals.