dijous, 15 de gener del 2009

Llibres per a infants

Les meves mil primeres paraules
Il·lustracions de Montse Adell
Beascoa, cop. 2008
I* Ade

Llibre que permetrà els més petits aprendre un munt de paraules noves relacionades amb la família, la ciutat, el camp, la granja, la platja, els esports, les professions... d’una manera fàcil i divertida, relacionant el vocabulari amb il·lustracions.


Regala originalidad: [recicla, imagina y pon en marcha tus habilidades manuales y tu creatividad]
Rebecca Craig
SM, cop. 2007
(Ecomanía)
I793.9 Cra

Llibre ple d’idees originals i manualitats per convertir tot tipus d’objectes sense utilitat en regals originals. Recorda: abans de llençar res a la brossa... posa en marxa la teva imaginació i dóna-li una segona oportunitat a aquelles coses que ja no utilitzes.
Inclou instruccions senzilles acompanyades d’imatges pas a pas. També conté un apartat on mostra com el reciclat ajuda a preservar els recursos naturals i protegir el medi ambient.

David and the great detective
Martyn Hobbs
Helbling languages, 2007
(Helbling readers. Red series. Graphic stories. Level 1)
(Helbling readers fiction)
(The Westbourne kids)
I441.2 Hob (Llibre + CD)

Llibre de ficció que combina narració, còmic, un CD d’àudio per practicar el listening, exercicis de vocabulari i gramàtica... una bona manera de què els nens i nenes aprenguin anglès de forma divertida. En David somia en convertir-se en un gran detectiu, com David Delgado, el seu heroi. Quan uns lladres li roben la bici al Jack, el David decideix ajudar-lo a recuperar-la. Podrà trobar la bici del Jack i convertir-se en el detectiu dels seus somnis?