dimecres, 1 de setembre del 2010

Tots formem part d'un mateix món, ja saps a qui ajudes?



Amb el lema “Tots formem part d’un mateix món, ja saps a qui ajudes?” la biblioteca acollirà un cicle de conferències i una exposició sobre cooperació per donar a conèixer el treball d’algunes organitzacions no governamentals que disposen d’ajudes econòmiques municipals. Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Cooperació i Ajuda al Desenvolupament i el Consell Municipal de Cooperació amb la voluntat de donar més difusió als projectes que s’estan duent a terme i, a la vegada, facilitar un punt de trobada on les entitats i associacions puguin explicar els seus valors, missió i objectius i la projecció d’aquests en les seves accions subvencionades per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

La inauguració serà el divendres 10 de setembre amb una conferència de la mà d’Afne, Save the Gambian Orphans i Conosud, a les 19'00 hores. El cicle es tancarà el divendres 1 d’octubre amb la darrera xerrada a càrrec de Sindicalistes Solidaris, Fundació Privada Vida Útil i Casal d’Amistat Cuba-Garraf.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha destinat aquest any un total de 45.000 euros a projectes de cooperació al desenvolupament.