dilluns, 27 de juny del 2011

Novetats d'adults del mes de juny

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats d’adults del mes de juny.

Aquest mes destaquem entre les novetats d’adults:

 Novel•les:

 Si tu me dices ven lo dejo todo... pero dime ven d’Albert Espinosa               N Esp


Dani es dedica a buscar nens desapareguts. En el mateix instant en que la seva parella fa les maletes per abandonar-lo, rep la trucada de telèfon d'un pare que, desesperat, li demana ajuda. El cas el conduirà a Capri, lloc on floreixen records de la seva infantesa i dels dos personatges que van marcar la seva vida: el senyor Martin i George. El retrobament amb el passat portarà a Dani a reflexionar sobre la seva vida, sobre la història d'amor amb la seva parella i sobre les coses que realment importen.


Els Crits del passat de Camilla Läckberg N Lac


El tranquil poble d'estiueig de Fjällbacka es veu sacsejat per una notícia brutal: ha aparegut el cadàver d'una jove turista alemanya que va ser cruelment torturada abans de morir. Però això no és tot: juntament amb aquest cos apareixen també les restes de dues joves que van ser assassinades al poble vint anys enrere. Qui té interès a relacionar els dos crims? Totes les mirades es dirigeixen cap a la poderosa família Hult. Patrik Hedström haurà d'investigar-ho... mentre Erica Falck encara la recta final del seu embaràs en un estiu de calor asfixiant.

La Cortesana de Roma d’Eric Walz N Wal


Roma, 1552. Maddalena, l'amant del Papa, ha estat brutalment assassinada. El Sant Pare jura trobar a l'assassí, i encomana la investigació al astut jesuïta Sandro Carissimi. Les seves indagacions el conduiran a investigar la relació de Maddalena amb alts dignataris del Vaticà, amb altres prostitutes i amb alguns membres de les famílies més poderoses i acabalades de Roma. Fins que de sobte es produeix una segona mort totalment inesperada... Amor, traïció i passions prohibides són els ingredients d'una història que es barregen en una ciutat dominada pel poder absolut de l'Església, i on una prostituta va poder convertir-se en la Reina de Roma.


Novel•la juvenil:

La Casa de la torre d’Isabel del Río JN Rio


La casa de la torre és la primera novel•la d’Isabel del Río. L’estil d’aquesta escriptora ha estat comparat amb el de Neil Gaiman per la manera com barreja la fantasia i la realitat, amb escenes inoblidables i unes gotes de terror. La Galera l’edita amb una presentació de luxe, molt cuidada i amb il•lustracions espectaculars d’Oriol Malet.

La Marina és una jove universitària que, després d'una caiguda, apareix de sobte en una nova realitat, una espècie de reflex fosc de la nostra on als pocs éssers humans que troba només els preocupa sobreviure a unes estranyes criatures caníbals. A través de la seva lluita per la supervivència, la Marina farà descobriments sorprenents sobre l’estrany nou món i sobre ella mateixa.


Llibres de coneixement:

W de Wikileaks : la venganza contra las mentiras del poder de Bruno Cardeñosa 301.15 Car


L'obra de l'escriptor d'origen gallec ha resultat ser un estudi molt complet, que gira al voltant de la figura d'un home, Julian Assange i del portal d'Internet creat per ell, que ha revolucionat la percepció que la societat té dels seus governs, la forma d'entendre el periodisme 2.0 i sobretot, la visió d'un món ple de trampes i secrets que no és el que sembla a primera vista.

Les trames ocultes del poder, les maniobres dels grans bancs, la hipocresia dels que més poder tenen, criminals de guant blanc, execucions de presumptes enemics, espies disfressats d'ambaixadors, diplomàtics de grans empreses, terroristes al servei dels governs , són només algunes de les trames que es poden trobar a l'interior "W de Wikileaks

No sé com aprimar-me de Pierre Dukan 613.2 Duk


Heu intentat moltes vegades perdre pes sense aconseguir-ho? Amb aquest règim es pot aconseguir de manera eficaç, sense passar gana i amb resultats sorprenents. Mès d’1 milió de lectors a França ja s’han aprimat seguint les quatre passes d’aquesta dieta, basada en el consum de proteïnes naturals i la seva combinació amb la resta d’ aliments. Gràcies als consells del Doctor Dukan és possible aprimar-se sense restringir les quantitats i sense necessitat de modificar els hàbits. Aquest llibre conté les claus per aconseguir-ho, i receptes i menús en què no es deixa de costat el plaer de menjar. El Doctor Dukan és un metge especialitzat en el comportament alimentari i la reeduació nutricional. Els seus llibres són best-seller a França, s’han traduït a les principals llengües de tot el món i han esdevingut èxit internacional.

Twitter : marketing personal y profesional de José Antonio Carballar Falcón 681.3(Int) Car


Twitter és una xarxa social basada en l'enviament de missatges curts de menys de 140 caràcters. Des d'un punt de vista personal, Twitter ens permet informar del que fem, compartir continguts, trobar informació i ampliar la nostra xarxa de contactes. Des d'un punt de vista professional, és una potent eina de màrqueting perquè és un magnífic canal de comunicació que ens permet donar-nos a conèixer, trobar clients i proveïdors, informar i mantenir oberta una via de relació amb ells per millorar el coneixement de les seves expectatives i incrementar la seva satisfacció, confiança i compromís amb nosaltres. Aquest llibre tracta sobre el que és Twitter, com s'utilitza i com es pot aprofitar el seu potencial per donar-nos a conèixer i relacionar-nos. Està dirigit especialment a aquelles persones que desitgen promocionar-personal o professionalment a través d'aquesta xarxa, així com a les empreses conscienciades amb el potencial que tenen les xarxes socials en la seva estratègia de comunicació.