dilluns, 23 de gener del 2012

Tukan-Komon


TUKAN-KOMON grava un CD, però...



per a poder fer-ho, ens cal el teu ajut: amb només 10 euros formaràs part d’aquest projecte i per Sant Jordi tindrem el CD enllestit. Com va la cosa? Així:

Tukan Komon, el grup de batucada de Ribes, vol gravar el seu primer CD. Per poder tirar endavant el projecte necessitem que ens ajudis. Per això hem fabricat 250 CDs de cartró que hem posat a la venda al preu de 10 euros. D’aquesta manera volem aconseguir el finançament del projecte. Quan tinguem el disc gravat, et canviarem el CD de cartró pel de veritat. Sense, tu no hi ha CD!

El disc el gravarem al febrer a la masia La Serra de Ribes, sota la direcció de Santi Bertràn i el control tècnic de David Casamitjana. Inclourem temes tradicionals de batucada brasilera i temes propis.

El dia 22 d’abril de 2012 (t’avisarem personalment), a la Plaça Marcer de Ribes, a canvi del CD de cartró et donarem el CD original, amb la seva caixeta i la seva cel·lofana (aquella que tant costa d’estripar). Seràs el primer a tenir-lo!

Quan el tinguem editat, el preu de venda del CD serà de 12€. Amb la compra d’aquest CD de cartró no solament et surt més barat, sinó que estas col·laborant a la realització del projecte. Amb tu, tindrem CD!

Pots aconseguir-lo a diversos establiments col·laboradors de Ribes (com la Taverna La Premsa o la llibreria Can Gabaldà) o demanant-lo per correu electrònic a l’adreça: 

tukankomon@gmail.com

Te’l portarem a casa personalment (sempre que visquis prop de Ribes, és clar).

Amb tu, el CD de TUKAN-KOMON comença a ser realitat!

I si reenvies aquest mail als teus amics, coneguts i saludats, també ens estaras donant un cop de mà. Moltes gràcies!

Tukan-Komon