divendres, 14 de juny del 2013

Novetats de juny


Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats del mes de juny. 

Aquest mes destaquem: 

Novel·les: 

Inferno de Dan Brown  N Bro

 
Al cor d'Itàlia, el catedràtic de simbologia de Harvard Robert Langdon es veu arrossegat a un món terrorífic al voltant d'una de les obres mestres de la literatura més misterioses de la història: l'Infern de Dante. Amb aquest teló de fons, Langdon s'enfronta a un adversari esgarrifós i ha de bregar amb una enginyosa endevinalla en un escenari d'art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista. Recolzant-se en l'obscur poema èpic de Dante, Langdon, en una cursa contra rellotge, cerca respostes i persones de confiança abans que el món canviï irrevocablement. Una novel·la que ens porta per Florència, Venècia i Istanbul darrera els passos d’un científic. 

El Maestro del Prado y las pinturas proféticas de Javier Sierra  N Sie

 
Al més pur estil dels relats d'enigmes de Javier Sierra. El Maestro del Prado presenta un apassionant recorregut per les històries més desconegudes i secretes d'una de les pinacoteques més importants del món, el Museu del Prado. Una història fascinant de com un aprenent d'escriptor aprèn a mirar quadres i ha d’entendre uns missatges ocults que difereixen de l'ortodòxia de l'Església Catòlica, una institució que en el Renaixement era vista més com a opressora que com a espiritual. 

Novel·la juvenil: 

La Llegenda de l'impostor de Carles Batlle  JN Bat 


L'estiu del 2011, en Pol Bàrsac es despenja del balcó de casa seva i s'escapa de la policia. Per un estrany fenomen físic, però, en Pol és transportat a una altra dimensió o a una altra temporalitat, en definitiva a un univers fantàstic ple de magnífiques ciutats encastellades, animals inversemblants i selves frondoses, que curiosament li resulta molt familiar. Per sobreviure en aquest nou món haurà de suplantar la identitat d'un ésser mític, el Kàrvadan, responsable de salvar aquest indret d'una plaga malèfica. 

Llibres de coneixement:

Iconos de la moda masculina de Josh Sims  391 Sim

 
Josh Sims, escriptor i col·laborador de Financial Times, GQ, Wallpaper, etc., ha tret un nou llibre sobre la moda masculina. Sims repassa al llibre els seus impescindibles en el món de la moda masculina a través de cantants, actors, pel·lícules, en un exercici visual que resumeix la història de la moda masculina del segle XX a través dels seus protagonistes. Sean Connery, Paul Newman, James Dean, Mick Jagger... i una infinitat de personatges més són analitzats per Josh Sims. 

Cómo utilizar la tipografía de Lindsey Marshall  655.3 Mar

 
Una valuosa introducció a l'ús de la tipografia en el disseny, amb múltiples exemples, tant per a mitjans impresos com per a pantalla. Ofereix una visió informativa, creativa, pràctica i professional sobre un aspecte essencial de la comunicació visual per als estudiants i els interessats en el disseny gràfic. Amb dades essencials sobre la tipografia i la seva terminologia, l'ocupació de tipus de lletra, el disseny i la comunicació amb tipografia, color i moviment, l'experimentació amb tipografia i qüestions relacionades amb el procés de producció. Els autors analitzen en profunditat on i quan s'utilitza la tipografia, el públic i la idoneïtat de determinades fonts tipogràfiques, així com la seva utilització, a través d'exercicis il·lustrats, consells pràctics i casos reals d'estudi relacionats amb els plantejaments que es realitzen al llarg del text, amb solucions professionals a les diferents qüestions. Una visió general summament valuosa d'un dels aspectes fonamentals de la comunicació visual en l'actualitat. 

El Hobbit: un viaje inesperado de Daniel Falconer  778.5 Fal

 
Aquest nou volum de la sèrie Cròniques ens mostra la impressionant galeria d'herois i malvats, animals i altres éssers que poblen la Terra Mitjana en el primer lliurament de l'adaptació cinematogràfica del Hobbit. Profundament il·lustrat, aquest volum repassa l'amplíssim grup de personatges i la gran varietat de criatures per explicar com va arribar cada un d'ells a cobrar vida a la pel·lícula. Els comentaris dels actors, maquilladors, creadors d'efectes digitals i resta de l'equip, ens ofereixen informació del procés de producció, revelen les anècdotes del rodatge i donen una visió més completa dels diferents personatges. 

Audiovisuals: 

Luces rojas de Rodrigo Cortés  DVD Luc

 
Luces Rojas és un thriller sobre successos sobrenaturals, que gira al voltant de la col·lisió entre raó i fe, narrant les peripècies de la doctora Margaret Matheson i el seu ajudant Tom Buckley, científics especialitzats a descobrir els fraus que s'amaguen després dels esdeveniments paranormals. Simon Silver, llegendari psíquic, potser el més cèlebre de tots els temps, reapareix després de trenta anys d'enigmàtica absència per esdevenir el major desafiament mundial per a la ciència ortodoxa i els escèptics professionals. Tom comença a desenvolupar una densa obsessió per Silver, el magnetisme es reforça de manera perillosa amb cada nova manifestació de foscos fenòmens inexplicables. Pel·lícula de terror. 

Homeland. Primera temporada  DVD Hom

 
La sèrie segueix a Carrie Mathison, una oficial d’operacions de la CIA que, després de realitzar una operació no autoritzada a l’Iraq, és posada en règim de prova i assignada a un centre de contraterrorisme de la CIA. Mentre ella estava duent a terme l’operació a l’Iraq, va ser advertida per un actiu que un presoner de guerra americà s’havia unit al grup terrorista Al-Qaida. El treball de Carrie es complica quan s’assabenta que Nicholas Brody, un sergent dels Marines d’ EEUU, que havia estat considerat com a desaparegut en combat des de 2003, ha estat rescatat durant una incursió de la Delta Force en un lloc pertanyent a integrants del grup terrorista d’Abu Nazir. 

Consulteu el llistat complet de les novetats