dissabte, 15 de març del 2014

Jornada networking

Dijous 20 de març

COM PUC FINANÇAR EL MEU NEGOCI? 

Amb aquest títol l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes organitza, per dijous de la setmana vinent, una jornada empresarial que té com a objectiu oferir a les empreses de recent creació, i també a les persones emprenedores, informació sobre els diferents models de finançament. Aquesta sessió, que inclourà un espai networking on es podrà deixar informació d'empreses o entitats per tal de promoure l'intercanvi i la relació entre els presents, tindrà lloc a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes. 

El programa s'iniciarà a les 10h, amb una presentació general que anirà a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Lluís Giralt; i d'Amadeu Pujol, com a moderador de l'acte i president de la Cambra de Comerç (delegació Garraf). Posteriorment, i fins al migdia, s'aniran succeint diferents xerrades que abordaran qüestions com el Fòrum Local d'Inversors, la línia d'ajuts de la Fundació Pinnae, o els serveis financers, ètics i solidaris de Coop57. Està previst que la cloenda sigui cap a les 13h. 

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Agència Node Garraf, la Mancomunitat Penedès-Garraf, l'associació d'empresaris ADEG, i la Cambra de Comerç de Barcelona. Per participar-hi cal inscripció prèvia, que és gratuïta, trucant al 93.896.73.00 o enviant un correu promocioeconomica@santperederibes.cat. Les places són limitades. 

D'altra banda, ja s'estan preparant dues jornades empresarials més al nostre municipi per als propers mesos. La seva temàtica serà 'Cooperativisme, una alternativa viable' (12 de juny); i 'Bones pràctiques, idees èxit' (20 de novembre).