dimecres, 18 de març del 2020

Missatge als usuaris i usuàries de la biblioteca Manuel de Pedrolo - ànims i propostes!

Benvolguts usuaris i usuàries, petits, joves i grans,

Davant la situació excepcional que estem vivint, les biblioteques són un equipament cultural que ha d’estar tancat almenys durant aquests quinze primers dies de confinament a casa.

Us hem volgut escriure primer, per donar-vos molts ànims a tots els que esteu a casa sense poder sortir i als que us toca anar a treballar en qualsevol dels sectors necessaris per a tots.

L’equip de la biblioteca no ens hem aturat: estem treballant des de casa en tot allò que faciliti la tornada a la normalitat d’aquí unes setmanes. Per això us volem dir que no cal que patiu si teniu documents en préstec perquè el nostre sistema els ha prorrogat automàticament. Com que mentre estigui tancat no us podem prestar més llibres, revistes ni pel·lícules, us recomanem que feu una ullada a la plataforma ebiblio, un servei en línia en el que els usuaris que tingueu carnet de biblioteca podreu llegir llibres en línia, revistes i també descarregar en préstec pel·lícules.  Per poder-hi accedir busqueu l’aplicació eBiblio o anant a l’adreça següent: catalunya.ebiblio.es. Recordeu que les contrasenyes que es fan servir són el codi de barres del vostre carnet i a continuació, la vostra data de naixement sense guions ni espais (per exemple: 01032011 si és l’1 de març de 2011). Si teniu dubtes podeu escriure’ns un correu a: b.st.pereribes.mp@diba.cat

Aquests dies aprofitarem per actualitzar les xarxes socials de les Biblioteques de Sant Pere de Ribes, si ens voleu trobar i voleu estar al corrent del que anirem publicant ens trobareu a instagram buscant bibliotequesspr al twitter BibliotequesSPR i al Facebook.

I algú s’avorreix molt, o li fa gràcia, us proposem un repte! Com que passem moltes hores tancats a casa, si teniu llibres en préstec de la biblioteca i ens envieu alguna foto vostre llegint un d’aquests llibres, quan en tinguem unes quantes, si ens doneu permís, les penjarem a les nostres xarxes. Llegiu molt! I sobretot, cuideu-vos moltíssim!

Equip de la Biblioteca Manuel de Pedrolo

2 comentaris:

Unknown ha dit...

No puc utilizar el servei de prestec. Hem surt "usuario suspendido" un cop estic dins del portal eBiblio. Que puc fer?

Anònim ha dit...

Bona tarda,

Escriu-nos a: b.st.pereribes.mp@diba.cat i mirarem quin problema hi ha.

Gràcies