dimarts, 24 de març del 2020

No tens el carnet de biblioteques i en aquestes dies de confinament voldries poder gaudir dels serveis virtuals, com ara l’eBiblio?


Nou formulari de sol·licitud del carnet de la biblioteca

Pensant en vosaltres s’ha posat en marxa un nou formulari de sol·licitud del carnet que substitueix el que hem tingut fins ara i que es pot trobar al mateix lloc de sempre, a la interfície del catàleg Aladí.
Un cop ompliu i envieu el formulari rebreu, immediatament, un missatge de correu electrònic amb un codi d’identificació temporal. D’aquesta manera podreu crear un PIN que us permetrà gaudir, de forma immediata d’alguns serveis virtuals, encara que no es pugui anar a recollir el carnet a la biblioteca (que fins ara era indispensable per activar-se).

Amb aquest carnet es podrà gaudir del préstec de documents electrònics (llibres, pel·lícules i revistes) a l’eBiblio i de la descàrrega d’audiollibres a la Biblioteca Virtual. Caldrà recollir-lo físicament a la biblioteca un cop acabat el confinament, però, per poder tenir accés al servei de préstec, Internet o Wifi. La vigència d’aquest carnet temporal serà de 3 mesos, i si passat aquest temps l’usuari no va a cap biblioteca a recollir el carnet, ja no podrà utilitzar aquests serveis.