dijous, 18 de juny del 2020

Recapte d'aliments per al Banc d'Aliments


L’Associació de Voluntaris de Sant Camil i el nostre Ajuntament, amb la col·laboració d’un centenar de persones voluntàries i una quinzena d’establiments comercials d’alimentació, durà a terme el divendres 19 i el dissabte 20 de juny una campanya de recollida d’aliments bàsics per a aconseguir productes per a les persones del municipi que requereixen d’ajuda alimentària.
A través del banc d’aliments municipal, el Voluntariat de Sant Camil porta a terme, en coordinació amb serveis socials, el projecte Ajut Solidari que té per objectiu garantir les necessitats bàsiques d’alimentació de les persones i famílies que més ho necessiten, lliurant-los cada tres setmanes un lot d’alimentació bàsica. En aquests moments, malgrat augmentar l’estoc de productes, les existències del banc no són suficients per atendre una demanada que s’ha incrementat en un 57% d’ençà l’inici de la crisi sanitària de la Covid-19. Són 634 més les persones derivades al recurs, essent el total de 1651. Del total de beneficiaries, 552 són menors, 214 més respecte els 338 inicials.
Per aquest motiu es fa una crida a la ciutadania i als establiments a col·laborar en aquesta campanya donant preferiblement productes bàsics d’alimentació preferiblement conserves, llaunes de tonyina i/o sardines, pasta, arròs, llegum cuit, oli, llet, cereals i potets infantils i productes envasats.
Així mateix, si alguna persona prefereix fer una aportació econòmica, no pot participar en aquestes jornades de recapte o per qualsevol altre motiu, s’ha habilitat el número de compte bancari ES25 2100 3103 9122 0039 2994 de l’Associació de Voluntaris de Sant Camil per a donatius econòmics que es destinaran al banc d’aliments.
El nostre municipi sempre ha estat solidari i una vegada més tenim que mostrar que estem al costat dels que més ho necessiten !!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.