dimecres, 10 de juny del 2020

Recomanació de pel·lícules a l'eBiblio de cinema familiar



Alícia, una jove de 19 anys, assisteix a una festa en una mansió victoriana, on descobreix que està a punt de rebre una proposta de matrimoni davant d'un munt de gent estirada de l'alta societat. Alícia llavors s'escapa, corrent després d'un conill blanc, entra a un forat després d'ell ... i acaba al país de les Meravelles, un lloc que va visitar fa 10 anys, però el qual no recorda. El país de les Meravelles era un regne pacífic fins que la Reina Roja va enderrocar la seva germana, la Reina Blanca. Les criatures de país de les meravelles, llestos per a la revolta, esperen que Alícia els ajudi, i aquestes al seu torn l'ajudaran a recordar la seva primera visita al màgic regne.


Prepara't per entrar en un món màgic amb increïbles efectes especials. Walt Disney Pictures presenta una espectacular pel·lícula basada en el clàssic literari de C.S. Lewis. En plena II Guerra Mundial, quatre germans: Lucy, Edmund, Susan i Peter, troben el món de Nàrnia a través d'un armari màgic mentre juguen a l'amagatall a la casa d'un misteriós professor. Un cop allà, descobriran un món encantat habitat per animals que parlen, follets, faunes i centaures, que una vegada van viure en pau i ara estan condemnats a l'hivern etern pel malefici de la malvada Bruixa Blanca.



Com mana la tradició de les bruixes, en complir els 13 anys la Nicky es veu obligada a abandonar la seva llar durant un any sencer per desenvolupar al complet els seus poders i aprendre a fer-los servir per ajudar als altres. Muntada en la seva escombra voladora i acompanyada pel seu fidel gat Jiji, Nicky posarà rumb a Koriko, un petit poble costaner on viurà increïbles aventures i farà grans amistats, però també haurà de fer front a les dificultats de ser una bruixa i tenir poders que la fan diferent de la resta de persones. 




Aquesta pel·lícula d'imatge real del clàssic conte de Disney, 'La bella dorment', és una obra d'encantament fosc, amb un disseny exquisit i plena d'absorbents emocions. Malèfica és una bella jove amb un cor molt pur que passa una infància idíl·lica en un pacífic regne de bosc, fins al dia en què un exèrcit ataca la seva terra i posa en perill la seva harmonia. Malèfica es converteix en la major protectora del seu regne però, després de patir una cruel traïció, el cor se li va endurint fins a convertir en pedra. Obsessionada amb la venjança, Malèfica inicia una èpica batalla amb el successor dll rei invasor i llança una terrible maledicció contra la seva filla, Aurora.


La vida d'una família anglesa formada per un pare banquer, una mare sufragista i dos nens rebels que pretenen cridar l'atenció dels seus pares fent la vida impossible a totes les mainaderes, es veurà alterada amb l'arribada de Mary Poppins, una extravagant institutriu que baixa dels núvols emprant el seu paraigua com a paracaigudes. Una mainadera màgica i cançons enganxoses que faran les delícies dels nens de la casa.



Ambientada a Los Angeles el 1947, la trama gira al voltant d'un detectiu privat anomenat Eddie Valiant, qui investiga l'assassinat d'un conegut empresari. El principal sospitós és un personatge animat anomenat Roger Rabbit, que nega haver comès el crim.






Tres salvatges i estrafolàries bruixes que tornen de segle XVII de Salem, en una nit de absurda diversió i còmic caos. Després de ser accidentalment conjurades per error, aquest bromista trio de 300 anys d'edat es proposa fer un encanteri per apoderar-se de la ciutat i recuperar la seva joventut, però primer hauran d'aprendre a ser més llestes que tres joves decidits a interposar-se en el seu camí. Carregada d’encisadores rialles i màgics efectes especials.




Deloris Van Cartier, és una cantant de cabaret testimoni d'un crim comès per ordre del seu amant, el mafiós Vince LaRocca. Com a conseqüència d'això, es veu obligada a amagar-se en l'últim lloc que podia imaginar: sota els hàbits d'una monja, en un tranquil convent. Els seus sorprenents "costums" xoquen amb l'estricta disciplina del convent, i quan li encomanen dirigir el cor, sorgeixen divertidíssimes i compromeses situacions. La pel·lícula compta amb una magnífica banda sonora que rememora les inoblidables cançons dels anys 60.



Up és una comèdia sobre un venedor de globus de 78 anys, Carl Fredricksen, qui finament aconsegueix dur a terme el somni de la seva vida a l'enganxar milers de globus a casa i sortir volant rumb a Amèrica del Sud. Però descobreix massa tard que el major dels seus malsons s'ha embarcat també en el viatge: en Russell, que té 8 anys i un optimisme a prova de bomba.