dimecres, 26 de gener del 2011

GRÀCIES. FEM UN BON EQUIP

Exposició sobre civisme



Un dels principals objectius de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, des de totes les seves àrees d'actuació, és la millora del benestar de la ciutadania del municipi. En aquesta línia de treball, i fruït de la voluntat de continuar creant consciència cívica, l'exposició 'Gràcies. Fem un bon equip' arriba a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes.




L'exposició consta de diferents mòduls independents, que disposats junts formen la paraula GRÀCIES i així, en un llenguatge metafòric, pretén comunicar al visitant que no es pot ser cívic només en una lletra, és a dir, en un sol àmbit. Per ser cívic cal fer la paraula sencera, cal complir amb la paraula GRÀCIES, amb tots els àmbits integrats en l'exposició. És la persona qui, amb el seu recorregut pels diferents plafons, i amb la seva conducta diària, completarà la paraula GRÀCIES i es podrà considerar una persona realment cívica.

L'exposició estarà oberta al públic del 27 de gener al 12 de febrer, i la inauguració es farà el divendres 28 de gener, a les 18 hores.