dilluns, 7 de febrer del 2011

Recomanacions

Aquesta quinzena ...

Els avis i àvies als contes…

Hi ha molts contes que tenen com a protagonista avis i àvies… aquí teniu una selecció. Els trobareu a l’expositor de la sala infantil de la biblioteca:

Així era l’avi de Joan de Déu Prats; publicat per Parenting.

Aquesta és la història d’un avi molt i molt dolç, un avi amb somnis de xocolata, maduixa i festucs!, i del record que en té l’admirador principal: el seu nét. Aquest conte i la guia de pares que l’acompanya constitueixen una eina imprescindible per abordar el tema de la mort amb els nostres fills; ens ajuda a conèixer els dubtes que es plantegen i els acosta a la comprensió de la seva vulnerabilitat i el veritable sentit de la vida.




El meu avi és un campió de Carl Norac i Ingrid Godon; publicat per Símbol Editors.

El llibre és una història plena de sensibilitat, afecte, tendresa i optimisme sobre els avis i els néts, en aquest cas un avi i una neta. Per la nena el seu avi no té gaires copes ni medalles, però és el campió en moltes coses. És un campió arreglant joguines, descobrint formes estranyes als núvols, trobant tresors amagats...




Avis de Montse Tobella; publicat per edebé.

Aquest llibre, que forma part d’una col•lecció adreçada als més petits, ens convida a descobrir la realitat quotidiana de la família i els lligams d’amor que uneixen els seus membres.




La meva àvia és una estrella de Carl Norac i Ingrid Godon; publicat per Símbol Editors.


És la història d’una neta i la seva àvia. Li encanta tenir una àvia que és una estrella. És la millor jugant a fet i amagar i en les guerres de coixins, i fa anar el seu carro del supermercat tan de pressa que sembla que voli!




Vine a la biblioteca! Te’ls pots emportar en préstec!