dilluns, 25 de juliol del 2011

Novetats de novel·la del mes d'agost

Avui ja hem posat disponibles les novel·les del proper lot, per tal que us les emporteu en préstec abans que tanquem per vacances. De totes les que posem al vostre abast, com cada mes, us en recomanem unes quantes. Són les següents.

Ángel mecánico de Cassandra Clare  JN Cla

Londres, 1878. La Tessa Gray arriba en vaixell des de Nova York buscant el seu germà desaparegut portant com a única guia l’àngel mecànic, un rellotge que era de la seva mare. Només posar el peu a la ciutat, les germanes Fosques la segrestaran i l’obligaran a desenvolupar uns poders que li eren desconeguts.
Aterrida i molt confosa, la Tessa és rescatada per dos joves Caçadors d’Ombres, que la portaran a l’Institut de Londres. Allà s’adonarà que els seus poders obren la porta a un món màgic i estrany, ple de meravelles però també d’odi, prejudici, perill i amor… i ella en serà el centre.



El Cuaderno de Maya d’ Isabel Allende  N All

La protagonista és una noia nord-americana de 19 anys, que perd el rumb quan la seva família es desmunta amb la mort del seu avi i viatja de Berkeley a Chiloé, mil quilòmetres al sud de Santiago de Xile, disposada a desentranyar un secret de família.
Una mena de viatge iniciàtic, que no escapa als rampells de violència i fins i tot a escenes molt sòrdides, segons l'autora, que pretén atrapar, amb Maya i el seu quadern, als lectors més joves.



Motivo de ruptura de Harlan Coben  N Cob

Un jugador universitari de futbol americà, que està a punt de fitxar per un important equip de les lligues professionals, rep una revista pornogràfica de contactes en què apareix la fotografia d'una antiga parella que va desaparèixer misteriosament uns quants anys enrere. El seu representant, Myron Bolitar, decideix investigar què hi ha darrere d'aquest enviament, no només per ajudar al seu representat sinó també perquè la jove desapareguda era germana d'una antiga parella seva.

El Vals lent de les tortugues de Katherine Pancol  N Pan

Després de les desventures que li van trasbalsar la vida a Els ulls grocs dels cocodrils, retrobem la Joséphine més feliç, més independent i una mica més segura d'ella mateixa. Gràcies als ingressos que li ha generat l'èxit inesperat del seu llibre, l'antiheroïna més cèlebre i entranyable dels últims anys ha canviat de casa i de barri i ha deixat enrere part de la mediocritat que contaminava la seva vida. Lliure, encara tímida i insatisfeta, més espectadora de la vida dels altres que no pas protagonista de la seva, la Joséphine continua la recerca d'aquest gran amor que no acaba d'arribar mai. Vigila molt de prop la seva filla Zoé, adolescent dependent i turmentada, i observa amb distància l'èxit de la seva primogènita, Hortènse, que es llança a Londres a una carrera d'estilista de moda. Al voltant d'aquesta irresistible i discreta protagonista gira una altra vegada un món ple de seductors, traïdors i mentiders, però també de gent generosa i atenta. Real i apassionant com la vida mateixa.