dimecres, 13 de febrer del 2013

Hora del conte

Dissabte 16 de febrer, a les 12'00 hores


Més enllà dels núvols



La faula és un relat breu de ficció, en què els protagonistes acostumen a ser animals o plantes que assumeixen actituds humanes i viuen situacions que els porten a una conclusió moral.

A partir d’aquest recurs literari i mitjançant la il·lustració en directe de la narració, la Universitat de Barcelona ha organitzat l’activitat Pinta’m un conte, un cicle de narracions de contes científics adreçat a infants entre 5 i 6 anys amb l’objectiu de familiaritzar-los amb l’entorn i conscienciar-los de la necessitat de respectar la natura. 

Col·labora: Universitat de Barcelona
Per a nens i nenes a partir de 5 anys



Pinta'm un conte és un cicle de narracions de contes científics adreçat a infants entre 5 i 6 anys, amb l'objectiu de familiaritzar-los amb l'entorn i conscienciar-los de la necessitat de respectar la natura. Es desenvolupa en el marc del programa d'activitats de divulgació científica 'La UB Divulga', que coordina la Unitat de Cultura Científica i Innovació de l'Àrea de Comunicació Digital i Promoció de la Universitat de Barcelona (UB), amb la col·laboració del Servei d'Atenció a l'Estudiant