dilluns, 3 de febrer del 2014

Noves revistes a la biblioteca Manuel de Pedrolo

Al 2014 hem renovat alguns dels títols de revistes que rebem a la biblioteca, i al llarg dels propers dies anirem incorporant novetats al nostre fons de revistes.


Arte Fotográfico


És una revista de fotografia fundada a l’any 1952 que ha anat actualitzant els seus continguts al llarg del temps. Cada número és sobre un tema en concret: retrats, reportatges, paisatges, etc.






Bricorepostería




Revista especialitzada en decoració de pastissos. Les decoracions proposades van en funció de l’època de l’any: Nadal, Pasqua, Sant Jordi, etc.





Burda



Per apassionats de la moda i per aquelles persones que els agrada fer-se la roba elles mateixes, ja que la revista va acompanyada dels patrons.






Butlletí d’escacs



Aquesta és una publicació nascuda l’any 1976 amb vocació de recollir tota la informació del món dels escacs a Catalunya. És la revista oficial de la Federació, una publicació que reflecteix tota la seva activitat, amb informació dels principals campionats que tenen lloc dins i fora de Catalunya. S’edita trimestralment.



Entreacte

Revista de la Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya. Hi trobem informació de l’actualitat teatral i audiovisual al nostre país. Bimestralment inclou un llibret de la col·lecció Teatre-Entreacte de textos teatrals inèdits. 






Grandes espacios



Si us agrada el turisme actiu aquesta revista és per vosaltres: alpinisme, expedicions, esquí, excursionisme o curses per la muntanya són algunes de les activitats sobre les que hi trobareu informació.





Hobby consolas



És una revista de videojocs, que mensualment ofereix informació sobre videojocs per a totes les consoles, per a PC i per a dispositius mòbils.






Me gusta cocinar



Una nova revista de cuina que incorporem a la biblioteca, amb receptes per a cada dia. Inclou recomanacions a l’hora de fer la compra que ens poden ajudar a treure més partit a la cuina. 





Muy Historia



Una revista en la línia de Muy Interesante, però centrada en aspectes i períodes concrets de la història: les creuades, el franquisme, el renaixement, les guerres mundials, etc. Amb articles de diferents especialistes en la matèria.




Oxígeno



Una revista pensada per viure l’experiència de la natura al màxim, especialitzada en esports de natura com el senderisme, la bicicleta de muntanya, el trail running, etc. De periodicitat bimestral.





Patchwork en casa



Si sou aficionats al patchwork aquesta revista us agradarà. Inclou diferents projectes amb explicacions pas a pas i plantilles, notícies d’actualitat, i una selecció de productes. 





Piu Piu



Revista en català per a nens i nenes de 0 a 5 anys. Compta amb l’assessorament de Nascuts per llegir, i ofereix eines als pares i educadors per tal que la lectura sigui un estímul i un fet plaent i enriquidor. 





Viajes National Geographic





Revista especialitzada en viatges amb la qualitat acostumada de National Geographic. Inclou grans viatges a llocs ben llunyans, rutes curtes per Europa, o notícies d’actualitat.