dilluns, 31 d’agost del 2015

La Setmana del Llibre en català

Durant 10 dies l'esplanada de la Catedral esdevindrà la Ciutat de la Lectura, amb les seves avingudes i places, les seves casetes de fusta i 127 expositors, entre editorials, llibreries, institucions i agrupacions d'editors. També hi trobareu l'iQuiosc.cat, un espai de 100 m2 amb una mostra de més de 500 capçaleres editades en català.
Cada plaça comptarà amb un escenari, on tindran lloc diferents activitats com ara presentacions, debats, lectures, contacontes i recitals. També hi podeu trobar espais amables pensats per a poder descansar. Una sèrie de circuits de lectura orientaran al nostre visitant.

La Xarxa de Biblioteques Municipals i la Llibreria de la Diputació no podien faltar a la 33a Setmana del Llibre en Català, una cita on enguany la lectura pública té un paper més destacat que mai.

En aquesta edició trobareu, entre moltes altres propostes, els dos protagonistes del portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, el Gènius i la Valentina, que presentaran les activitats per a nens i nenes els matins dels dies 5, 11, 12 i 13 de setembre.


A La Setmana podràs trobar el llibre que satisfarà el teu desig de lectura.