dimecres, 13 d’abril del 2016

Presentació de llibre

Dijous 14 d'abril a les 19:00 hores

Miradas al pasado desde un presente incierto


A càrrec del seu autor Israel Grases Gallego

Miradas al pasado desde un presente incierto és un llibre de relats que tracta de qüestions d'activisme social, polítiques, que parla de personatges històrics i de gent corrent amb històries quotidianes que podrien passar-nos a qualsevol de nosaltres. És la concreció d'una sèrie d'experiències, lectures i reflexions de l'autor en els darrers 20 anys i que es tradueixen en una visió del món molt particular.

Israel Grases té 42 anys, és aficionat a la lectura i escriptura des dels 11 anys. Manifesta que té un esperit crític i que escriu per la necessitat de poder plasmar en paper tots els pensaments, opinions que constantment ronden per la seva ment que sempre està activa.

Explica que tot va començar quan algunes persones del seu entorn van animar-lo a corregir i endreçar els seus escrits, perquè poguessin ser publicats. El camí ha estat ple d'entrebancs i li ha costat un any de feina. Però ni els entrebancs ni les dificultats derivades de la seva discapacitat han estat impediment per poder, finalment, realitzar el seu projecte. La seva constància, tenacitat, el no desistir i, sobretot, el creure en ell i les seves capacitats, han fet possible que el llibre ja estigui editat i que tingui concertades presentacions a Sitges, Masnou i Vilanova i la Geltrú.