dimecres, 5 d’octubre del 2016

Cursa Solidària Nits de Lluna Plena a Sitges



En Pol va marxar un 15 d’octubre amb la Lluna Nova, a les fosques, nosaltres il·luminarem el futur d’altres nois i noies amb una bona Lluna Plena

El proper divendres 14 d’octubre, Sitges acollirà la 4a edició de la Cursa Solidària Nits de la Lluna Plena Sitges.

La cursa es va celebrar per primera vegada l’any 2013 amb l’objectiu de recaptar fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Des de la primera edició, l’esdeveniment ha anat guanyant en número de participants i recaptació i, en aquesta ocasió els seus promotors, Estela Campaña i Xavier Lahoz, esperen també superar les xifres de les anterior edicions. L’any passat es van recaptar 25.225€.

Malgrat les aportacions econòmiques fruit de diverses iniciatives solidàries com aquesta cursa, la investigació contra el càncer infantil, continua necessitant de molts recursos econòmics ja que actualment, continua catalogat dintre les anomenades “malalties rares”.

Les persones interessades en participar a la cursa solidària, ja poden formalitzar les seves inscripcions i recollir els dorsals. La cursa amb un recorregut 5,3 km, sortirà un any més a les 21h des del Camp de Rugby de Sitges. Tota la informació sobre les inscripcions i els punts de recollida dels dorsals, la trobareu a la pàgina web de l’esdeveniment:

A més de les inscripcions per a participar activament a la cita solidària del proper divendres 14 d’octubre, l’organització ofereix diferents vies per a poder col·laborar en la recerca contra càncer infantil, com el dorsal 0 o les donacions a l’Obra Social de Sant Joan de Déu. A més, es fa una crida a totes les empreses que vulguin fer aportacions per a fer possible l’organització de la cursa.

Estela Campaña i Xavier Lahoz presentaran la quarta edició de la cursa en un acte que es celebrarà el proper divendres 7 d’octubre a les 19:00 h. a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes.