divendres, 15 de juny de 2018

Signatura de conveni amb les Biblioteques DO i la Fundació Futura Local

El passat dia 1 de juny, es va signar el 2n conveni de col·laboració entre les Biblioteques Torres i Bages de Vilafranca del Penedès, la Biblioteca d’Esparreguera, Les biblioteques Manuel de Pedrolo i Josep Pla de Sant 
Pere de Ribes i la Biblioteca Marta Mata de Cunit , Biblioteca Terra de Baixa de EL Vendrell, i Biblioteca Masquefa, de Masquefa, totes elles de la xarxa de Biblioteques DO i la Fundació La Futura Local. 

Biblioteques amb Do és un projecte de dinamització cultural en les biblioteques públiques de Catalunya que pren com a punt de partida el creuament entre la cultura del vi i les altres expressions culturals que hi poden haver en el territori. 

La Fundació Futura Local va endegar l’any passat, conjuntament amb la DO Penedès, Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Diputació de Barcelona, el Concurs de relats eròtics amb DO Penedès, per donar a conèixer la zona vitivinícola del Penedès. La iniciativa s’articula en tres eixos principals: el foment de la cultura del vi, la promoció d’escriptors i l’impuls de la gastronomia local.

Aquest conveni es fonamenta en potenciar la col·laboració entre els serveis bibliotecaris de la zona DO Penedès i la Fundació la Futura Local, amb la finalitat de promocionar i difondre els relats dels finalistes del Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès com actuació del programa Biblioteques amb DO.

Les activitats de lectura dels relats eròtics amb DO Penedès es portaran a terme dins del mes de novembre, que es quan es porten a terme els actes de les Biblioteques amb DO Penedès. 

Les lectures seran dels primers 10 finalistes del Concurs del Primer Concurs de relats eròtics amb DO Penedès, escollits pel Jurat del Certamen. Les lectures es maridaran amb vins de la zona DO Penedès i amb degustació gastronòmica de kilòmetre zero de la zona.

Cap comentari: