dilluns, 25 de maig del 2020

Recomanació


Memòries d’Idhún és una trilogia de llibres juvenils de temàtica fantàstica escrits per Laura Gallego García, destacada escriptora catalana, que ha guanyat entre d’altres, el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil.

Els protagonistes d’aquesta saga són en Jack, la Victoria i en Kirtash. Tots tres viuen a la terra però pertanyen a Idhún. Es troben en bàndols enfrontats: En Jack i la Victòria pertanyen a La Resistència, moviment que lluita contra la dictadura de l’Ashran, el nigromant, bàndol del qual en Kirtash forma part.

Tots tres personatges formen un triangle sentimental en el què les rivalitats es dissolen i donen pas a sentiments més poderosos. De fet, els llaços que existeixen entre els tres personatges són forts lligams que els condicionen tant a ells mateixos com al futur d’Idhún.

En aquesta saga, Gallego crea tot un univers en el què fins el més mínim detall està pensat i meditat. Els habitants d’Idhún, les seves costums, la seva història i el triangle emocional entre en Jack, la Victòria i en Kirtash són els ingredients necessaris per enganxar al lector fins a l’última pàgina.

Aquesta saga l’ha podeu trobar a l’eBiblio en castellà


Altres llibres de l’autora que podeu trobar a l’eBiblio: