dimarts, 2 de juny del 2020

Reobertura del servei de les biblioteques de Sant Pere de Ribes

A partir del dilluns 8 de juny les Biblioteques de Sant Pere de Ribes obren les portes de nou per al servei de préstec i devolució, així com per consultes bibliogràfiques.

Per fer ús del servei cal demanar cita prèvia, ja sigui mitjançant telèfon, correu electrònic o per un formulari que trobareu a la Biblioteca Virtual. Caldrà que ens indiqueu quins llibres, revistes o audiovisuals voleu, i ens posarem en contacte amb vosaltres per a concertar dia i hora de recollida.


Els menors de 14 anys hauran de venir acompanyats d’un adult, i excepte en aquests casos, o amb persones dependents, us atendrem de manera individual.

Serà obligatori l’ús de mascareta.

De moment, però, no serà possible accedir a dins dels equipaments.


Us recomanem que abans de trucar o escriure feu un cop d’ull al catàleg Aladí http://aladi.diba.cat/ per assegurar-vos que el document que us interessa està disponible.

Aquells usuaris que tinguin documents encara en préstec a casa els tenen renovats fins el 31 de juliol i es mantenen les reserves fins el 22 de juny.

Les biblioteques, tot i aquests mesos de tancament, hem volgut mantenir la nostra tasca de foment de la lectura i hem realitzat diverses activitats en línia amb aquesta finalitat: hores del conte, xerrades, clubs de lectura, etc. Seguirem actives a les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook, així com als blogs.
Us recordem, a més, que podeu seguir fent ús del servei de préstec de documents electrònics eBiblio.