dimarts, 11 de maig del 2010

Expressió plàstica: Treballs IES Can Puig


El proper divendres 14 de maig a les 19 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició Expressió plàstica: treballs IES Can Puig, organitzada pel seu Departament de Visual i Plàstica i que es podrà visitar fins el proper dia 4 de juny a la sala polivalent de la Biblioteca Manuel de Pedrolo. La mostra es realitza des de l'any 2003, arribant enguany a la vuitena edició i l'objectiu d'aquest projecte és múltiple:

Per una banda, donar a conèixer a les famílies i a la resta de la comunitat, una part representativa dels treballs dels alumnes en l'àmbit d'expressió plàstica elaborats durant el present curs acadèmic.

En segon lloc, donar protagonisme als nois i noies adolescents incorporant-los al circuit cultural i artístic del poble amb la finalitat de potenciar la seva autoestima i explotar, al mateix temps, el potencial creatiu que tenen en aquesta edat.

I finalment, obrir un canal que permeti establir una relació directa entre l'institut i la comunitat per tal de mostrar les metodologies pedagògiques i els seus resultats, i fomentar així la crítica i la discussió vers l'educació artística.