dilluns, 16 de maig del 2011

Novetats infantils del mes de maig

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats infantils del mes de maig.

Aquest mes destaquem entre les novetats infantils:

Llibres d’imaginació:

El Meu primer cotxe era vermell de Peter Schössow  I* Sch


El primer cotxe sempre és el millor.
I el primer recorregut és el més formidable, encara que estigui ple d’obstacles i sorpreses.

Historias de conejo y elefante de Gustavo Roldán  I** Rol


“Conejo” i “Elefante” són dos bons amics que viuen a la selva. S'ocupen l'un de l'altre, encara que de tant en tant a “Conejo” li encanti fer-li alguna broma a “Elefante”. A “Elefante” tampoc li importa massa, ja que posseeix la seva pròpia filosofia, una filosofia entranyable que li permet tornar-li la jugada a “Conejo”.

Els dos volen explorar el món, però han de fer-ho quan no plou (ja que tant “Conejo” com “Elefante” els tenen una por terrible als trons), aleshores es dediquen a construir mitjans de transport: un dia un avió i un altre un vaixell. Deu històries enginyoses il•lustrades pels dibuixos de Gustavo Roldán, que faran riure el lector al mateix temps que el porten a reflexionar sobre el veritable significat de l'amistat.

La Crua realitat de Jeff Kinney  I*** Kin


El Greg Heffley sempre ha tingut pressa per fer-se gran. Però, ser gran realment mola?
Ara, el Greg, ha de començar a anar a festes on també hi ha noies, ser més responsable i assumir els canvis que implica créixer, i tot plegat, sense el seu millor amic, el Rowley, al costat. Podrà superar-ho tot sol? O haurà d’afrontar la crua realitat?
Fer-se gran, quin pal! Noves aventures de Diari del Greg.

Llibres de coneixement:

Pelos por todos lados: un libro sobre eso de crecer de Jacqui Bailey  I612.6 Bai


Fas mala olor? Els teus peus són massa grans? Et surten grans i pèls per tot arreu? ¿Canvies d'humor sense raó? Llavors aquest és un llibre per a tu! L'adolescència és una època estranya. El cos canvia vertiginosament, però també les emocions i el comportament es transformen sense parar. Els adolescents senten que el seu cabell ja no creix igual que abans, que els canvia la veu, els surten grans i pèls per tot arreu. No saben com relacionar-se amb el seu cos, les seves emocions i, per descomptat, tampoc amb els seus companys i familiars. Aquest llibre tracta d'aquestes transformacions i busca acompanyar els adolescents en aquest tan agitat tràngol, perquè descobreixin que aquesta peculiar època també es pot gaudir. Proveït d'informació clara i molt d'humor, és una invitació a que els lectors coneguin i s'enorgulleixi del seu cos sense importar la seva alçada o pes.

Taller de papel y cartulina de Fiona Watt  I793.9 Wat


Aquest llibre t'ofereix una gran varietat d'idees perquè expressis la teva creativitat amb treballs manuals en paper i cartolina. Segueix els passos i aconseguiràs resultats sorprenents. Aprèn a crear papers pintats, adorns en relleu, collages, marcs i moltes coses més

El Bosque de Lump d’Alfonso Azpiri  IC Azp


La capacitat d'Alfonso Azpiri per crear mons fantàstics està fora de tot dubte des de fa molts anys. 'El bosque de lump', un dels seus treballs infantils més reconeguts, és una altra mostra del seu talent. Talent com a dibuixant i com a creador de situacions còmiques, que faran riure els més petits i també als no tan petits que segueixin creient en les fades, els follets i la màgia.


Audiovisuals:

Gru mi villano favorito  IDVD Gru


Gru és un home deplorable que planeja l'acte criminal més increïble de la història: robar la Lluna. Incitat per una mare malvada, només trobarà un obstacle en el seu camí: tres nenes òrfenes a les quals tindrà que cuidar temporalment.

Guía de l’orquestra  CD 735GUI


A partir d’una de les obres més populars i divulgatives, la Guia d’orquestra per a joves de Benjamin Britten, i de cinc obres escrites per compositors contemporanis catalans, presenten als nens i nenes una manera lúdica i educativa per descobrir com

s’organitza i funciona una orquestra. Tot junt en un concert.

Els continguts extres ens mostren, entre d’altres coses, un diccionari animat amb paraules clau de música i dansa, i les experiències del director i la coreògrafa, una presentació animadada de les obres musicals i il•lustracions animades de la història de l’orquestra simfònica

Dancing english  CD 710DAN


Aprèn anglès amb Dancing English
15 cançons, recollides en un cd, donen peu a repassar els aspectes bàsics de l'aprenentatge de l'anglès: el substantiu, el verb, els adjectius, les principals construccions d'oracions, etc.