dilluns, 4 de juliol del 2011

Novetats audiovisuals del mes de juliol

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, a la sala de música i revistes les novetats audiovisuals del mes de juliol.



Aquest mes destaquem aquestes novetats:


Océanos una película de Jacques Perrin y Jacques Cluzaud DVD Oce



El documental explora la cara més desconeguda dels oceans, mostra la fauna marina i els ecosistemes oceànics.


Submergint-se en les profunditats de tots els mars del planeta, "Oceans" explora la cara més desconeguda de la Terra, des de les llacunes tropicals i els blocs de gel polars fins a les inexplorades profunditats on no arriba la llum solar. Un monumental viatge per trobar les majestuoses criatures de mar que ja coneixem, de les quals sabem molt poc i les moltes que encara ens queden per descobrir



Noapoles de Noa CD 2.NOA





Noapoles. Noa canta a Nàpols és un àlbum en el qual l'artista israeliana interpreta cançons napolitanes al costat de Gil Dor, Zohar Fresc i el Solis String Quartet.


El 2002, Noa i Gil Dor van conèixer al Solis String Quartet de Nàpols i van col.laborar en un programa de cançons napolitanes. El 2005 Noa i Dor van publicar "Napoli-Tel Aviv", un àlbum en el qual interpretaven el repertori napolità traduït a l'hebreu. En aquest "Noapoles" Noa canta aquestes cançons en el dialecte napolità original.


El disc s'obre amb una versió en espanyol del clàssic "Santa Lucia", compost en el segle XIX per Teodoro Cottrau. Es tanca amb la versió original napolitana.

The T.A.M.I. Show  DVDM 2.A





Concert realitzat al Santa Monica Civic Auditorium l'octubre de 1964 famós per la participació de James Brown, Rolling Stones, Beach Boys, The Supremes, Marvin Gaye, Chuck Berry i d'altres.