dissabte, 17 de setembre del 2011

Novetats infantils del mes de setembre

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats infantils del mes de setembre.
Aquest mes destaquem entre les novetats infantils:

Llibres d’imaginació:


L’Elmer ha tornat! de David Mckee  I* Mac


Falten dos dies per al Dia de l'Elmer, el dia en què tots els elefants és pinten de colors i l'Elmer es pinta de color elefant. Els pots de pintura estan a punt i els elefants rumien com decorar les seves trompes, orelles i potes.
Però l'Elmer no ha de pensar res. Sempre es pinta de color gris, és l’únic elefant gris del Dia de l'Elmer.
Per aquest motiu, l'Elmer s'avorreix ... Fins que se li acut una idea genial per animar a la colla d'elefants!


Biblioburro: una història real de Colòmbia de Jeanette Winter  I** Win



Aquesta és una història real que succeeix a Colòmbia. El mestre Luis, un dia decideix carregar els seus dos rucs, l'Alfa i en Beto, amb llibres per portar-los als nens que, per viure en allunyades zones rurals, no tenen accés a ells. Des de llavors, recorre el país amb la seva biblioteca ambulant.


Quan no ets la reina de la festa de Rachel Renée Russell  I*** Rus


Recepta per a un desastre assegurat: 4 festes, 2 amigues, el noi que t'agrada. Una noia perversa decidida a arruïnar-te la vida. Barreja-ho, obre bé els ulls... Comença l'acció! Estàs convidada a la festa!


Llibres de coneixement:

A l’època dels dinosaures de Mathilde Elie  I56.81 Eli



A l'època dels dinosaures, fa desenes de milions d'anys, la Terra no era encara com la coneixem. Era l'època dels tiranosaures i altres criatures. Avui, l'estudi dels fòssils ens permet conèixer la vida al nostre planeta... a l'època dels dinosaures! Per descobrir-los en aquest llibre amb il·lustracions realistes, mapes i fotografies.


Audiovisuals:

Minimúsica: els transports  CD 710MIN



La col·lecció es diu "Minimúsica" i "Els transports" és el seu segon volum. El CD inclou deu temes dedicats als mitjans de transport, amb l'objectiu que les lletres serveixin com a eina pedagògica per reflexionar sobre els diversos mitjans que utilitzem les persones per desplaçar-nos. A més, hi ha cançons cantades en anglès, espanyol i català per afavorir l'aprenentatge d'aquestes llengües. Però el que pot resultar més atractiu per als progenitors poprockeros és l'embolcall musical d'aquests temes. El disc va acompanyat d'un llibre d'activitats.


Shrek, felices para siempre... : el capítulo final  IDVD Shr


Després de desafiar un malvat drac, rescatar una bella princesa i salvar el regne dels seus sogres, què més pot fer un ogre? , si es diu Shrek, pot acabar sent un casolà pare de família de la nit al dia. Què va ser del rugit de l'ogre?




Consulteu el llistat complet de novetats