divendres, 2 de desembre del 2011

Aules d'estudi

Aules d'estudi a l'Espai Jove a Ribes el desembre per preparar l'època d'exàmens

L'Espai Jove de Ribes amplia els seus horaris durant el mes de desembre per a oferir el servei d'Aules d'estudi amb motiu de l'època d'exàmens. L'objectiu és satisfer la demanda del joves que necessiten un lloc per a estudiar  i preparar el període de proves de desembre i gener. ixí, aquest espai ampliarà horaris 12 dies el mes de desembre, durant els quals tot l'equipament es destinarà en exclusiva al servei d'Aules d'estudi, per adaptar-se a les necessitats de les persones estudiants. Aquesta oferta complementarà els horaris habituals de l'Espai Jove i d'altres serveis de la xarxa d'equipament sòcio-culturals al municipi, com les biblioteques.

Durant els dies dedicats a l'Aula d'estudi, l'espai només podrà fer-se servir per estudiar o fer els treballs. La resta de dies en què es mantingui l'horari habitual, les persones estudiants també poden disposar d'aules i despatxos per a poder estudiar i fer treballs en grup.

D'aquesta manera l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes vol donar resposta a les demandes formulades per les persones estudiants, especialment de l'etapa universitària, que han d'afrontar exàmens al desembre i gener.

Horaris durant el mes de dembre: