dimarts, 21 de febrer del 2012

Objectiu sabre: Sant Pau 2012

A PUNT L’OBJECTIU SABRE 2012

Ja tenim en marxa la VIIª Edició del Concurs Fotogràfic Objectiu Sabre, el darrer acte de la Festa Major d’Hivern de Ribes, Sant Pau 2012.

El jurat es reunirà el proper 28 de febrer a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, on l’endemà dimecres 29 a les 19’30 h, el regidor de Cultura Joel Sans presidirà el lliurament de premis i inaugurarà l’exposició de tots els treballs presentats.

La mostra la podreu visitar en els horaris habituals de la biblioteca fins el dia 16 de març.

Enguany s'han presentat a concurs 32 obres i un total de 17 participants, la majoria d’ells del nostre municipi.

El guanyador o guanyadora s’endurà 150 € i el jurat podrà atorgar dos accèssits amb menció honorífica però sense dotació econòmica.

Els principals temes escollits per a les fotografies en aquesta edició, han estat els balls populars i altres elements de les cercaviles, amb un protagonisme destacable per al Drac de Tres Caps i les colles de diables.

Segons estableixen les bases publicades al programa d’actes de Sant Pau 2012, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes serà el propietari de les fotografies guanyadores, les quals s’incorporaran al fons fotogràfic de l’Arxiu del Comú de Ribes i en podrà fer ús posterior en les seves publicacions i edicions.


Serveis Tècnics de Cultura i Joventut
Àrea d’Acció Comunitària i Convivència
Sant Pere de Ribes, 20 de febrer de 2012