dijous, 19 de juliol del 2012

Novetats d'adults del mes de juliol


Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats d’adults del mes de juliol.
 
Novel·les:
 
El mensaje que llegó en una botella de Jussi Adler-Olsen N Adl


 
Quan una ampolla que conté un missatge escrit amb sang humana arriba al Departament Q, el subcomissari Carl Marck i els seus assistents Assad i Rose aconsegueixen desxifrar algunes paraules del que va ser l'últim senyal de vida de dos nois desapareguts en els anys noranta. Però per què la seva família mai va denunciar la seva desaparició? Carl Marck intueix que no es tracta d'un cas aïllat i que el criminal podria seguir actuant amb total impunitat.

 
El somni de la ciutat de Andrès Vidal N Vid

A la Barcelona convulsa de 1915, Dimas Navarro, fill d’immigrants, es nega a acceptar el seu destí com a mecànic a les cotxeres del tramvia. En la seva aspiració per escalar socialment, aconsegueix tenir la confiança de Ferran Jufresa, l'ambiciós hereu d'una de les famílies de joiers més importants de la Ciutat Comtal. Però no compta amb un seriós obstacle: l'atracció per la Laura, germana petita del Ferran i dona molt avançada al seu temps, que compagina la seva feina a l'obrador familiar amb la col·laboració amb Gaudí al taller de la Sagrada Família.
Traïció i lleialtat, amor i odi, passió i venjança es creuen a El somni de la ciutat, una trepidant novel·la amb la construcció del símbol de Barcelona com a rerefons.

 
Novel·la juvenil:

Rastre de Maggie Stiefvater JN St


 
Segona part de Tremolor, en la qual la Grace i en Sam han de continuar lluitant contra les forces de la natura i contra els prejudicis socials, per mantenir el seu amor i reforçar el vincle que els uneix. Ara, en Sam ja ha abandonat per sempre més la forma de llop i és un humà. Però la Grace comença a notar uns símptomes estranys i nota que el seu cos es va transformat.






 
Llibres de coneixement:
 
El Tiempo  551.5 Tie
 
Una completa guia per observar i predir el temps, conèixer els fenòmens meteorològics i veure els impactes del canvi climàtic, amb l'ajuda de la tècnica meteorològica. Un ampli catàleg mostra els fenòmens meteorològics, mentre un estudi dels tipus de clima del món explica com, on i per què ocorren. El Met Office del Regne Unit és un dels més antics i respectats centres de pràctica meteorològica del món i ha estat en la primera línia d'investigació del canvi climàtic durant més de trenta anys. Subministra serveis relacionats amb el temps a entitats de tot el món, des de la BBC fins a les Forces armades.




 
Huerto en macetas de Bénédicte Boudassou  63.51 Bou


Un llibre pràctic per a una tendència amb gran nombre d'adeptes.
Com cal cultivar les verdures i hortalisses al balcó? Quan cal recollir? Quines varietats de tomàquets o carbassons són millors? Cal sembrar llavors o és preferible utilitzar plançons?
Aquesta guia pràctica respon de manera senzilla a totes les preguntes que vostè pugui plantejar sobre l'organització i creació d'un hort en testos, jardineres, contenidors i calaixos sobre suports.






Cocina asiática: un recetario visual explicado paso a paso  641 Coc

Consultar aquest llibre és com gaudir de les classes particulars d'un autèntic xef en la seva pròpia cuina. Les fotografies de cada pas i les senzilles instruccions el guiaran per tota la recepta, des de la recopilació dels ingredients fins a la presentació del plat acabat.
Seguir aquestes receptes pas a pas farà que cuinar sigui un autèntic plaer, que gaudirà sense esforç i amb gran èxit.
Fins i tot els cuiners més novells podran preparar qualsevol d'aquestes delicioses especialitats. Tant si és principiant com si posseeix una gran experiència entre els fogons, li encantarà consultar aquest extraordinari llibre com a font d'inspiració.

 
Còmic:

 Simiocracia: crónica de la gran resaca económica d’ Aleix Saló  C Sal


 
Com explicar què és la crisi financera que s’ha produït en el nostre país de manera que tothom ho entengui? Aleix Saló ens presenta la solució: Simiocracia, Crónica de la Gran Resaca Económica. Un còmic magnífic que fa treure els colors a Espanya, explicant molt gràficament quins han estat els errors i els culpables que ens han portat a una situació com aquesta
Per a promocionar-lo ha creat un trailer-book on posa de manifest el seu talent com a il·lustrador:



Us esperem a la biblioteca!