dimarts, 31 de maig del 2016

Projecció de documental

Dijous 2 de juny, a les 18 h.


La història: 

En Giorgos, sense sostre arran de la depressió econòmica, lluita per reconstruir la seva vida; al mateix temps, l’Ilias s’implica en el grup d’activistes del “moviment de la patata” per fer front a les grans cadenes d’alimentació a través de la solidaritat i la democràcia directa; en Grigoris, en canvi, decideix marxar de la ciutat amb la seva família buscant una vida millor al camp. Mentre la crisi segueix ampliant les desigualtats arreu d’Europa, el coratge d’aquests tres personatges ens recorda que les persones podem canviar la nostra realitat diària.

Un retrat de la recessió grega a través de tres homes que decideixen agafar les regnes del seu destí per canviar-lo. Pot ser aquesta crisi una oportunitat de reinventar-nos a nosaltres mateixos i com a societat?

La directora:

Elena Zervopoulou va estudiar etnopsicologia a la Universitat de París 5. Ha treballat amb famílies d’immigrants a París i ha fet de consultora de la UNESCO en un projecte sobre infants / nens i nenes al carrer a Madagascar. Té el màster d’Antropologia i Cinema Documental de la Universitat de Nanterre. Ha realitzat diversos projectes documentals per a ONG de tot el món. Ha dirigit el curtmetratge Sea Gypsies (2012), part de la sèrie documental Why Poverty? de la BBC. Aquest és el seu primer llargmetratge.

Organitza: Globalitza-t'e