dijous, 2 de juny del 2016

V Trobada de Clubs de lectura de les biblioteques de l'Alt Penedès i Garraf

Demà divendres 3 de juny a les 19 h, la Masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos acollirà la V Trobada de Clubs de lectura de l'Alt Penedès i el Garraf, en la que els membres dels diversos clubs de lectura es reuniran per comentar les lectures de l'escriptora Sílvia Romero.

Des de l'any 2012 es realitza aquest acte que aplega un gran club de lectura format per tots els clubs de lectura de les biblioteques de les comarques de l'Alt Penedès i Garraf. Lectors dels municipis per on circulen els bibliobusos Castellot i Montau, de les biblioteques de Cubelles, els Monjos, Gelida, Sitges, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní, Vilafranca i Vilanova es reuneixen per a comentar entre tots l'obra literària d'un autor del territori, enguany Sílvia Romero, l'escriptora #decapçalera de la biblioteca Ramon Bosch de Noya, de Sant Sadurní d'Anoia.

Des del gener i fins ara els diversos clubs han anat llegint les obres de Sílvia Romero i comentant-les en petit comitè. El dia 3 de juny serà el moment de trobar-se amb l'autora, comentar els llibres entre tots i fer una petita festa d'homenatge a les lletres i als lectors.
L'acte comptarà amb la participació de la també escriptora Teresa Saborit.

Sílvia Romero i Olea (Barcelona, 1962). Escriptora, conductora de clubs de lectura i llicenciada en Filologia Catalana, ha conreat gairebé tots els gèneres: narrativa infantil, juvenil, fantàstica, relat breu, teatre, poesia i crítica literària.
El seu camp de treball, però, és la novel·la: Amor a sang freda, Ànima mesquina, Júlia M. i El plagi. Ha estat presidenta de l'ARC i directora de la revista digital Lo Càntich. Actualment participa en els programes de ràdio Tirant de llibres i Contes per somiar, i forma part de l'equip editor de la revista de creació literària Inèdits. 

La trobada es fa en el marc del Club del llibre, cicle de xerrades amb escriptors a la Xarxa de Biblioteques Municipals, amb la col·laboració de diverses editorials.