dijous, 30 d’abril del 2020

Recomanació pel·lícula

Your name és una pel·lícula japonesa d’animació dirigida per Makoto Sinkai. Fou la pel·lícula més taquillera del 2016 a Japó i ha rebut diversos premis, entre d’altres, el de Millor Llargmetratge Animat al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges o el de Millor Pel·lícula al Festival de Cinema de Londres al 2016. 

Aquesta pel·lícula s’inicia amb la incògnita d’un cometa que travessa el cel i canvia la vida de dos joves per sempre. En Taki, -estudiant de secundària de Tokio- i la Mitsuha -estudiant també, però viu en un poblet de muntanya-; s’intercanvien els cossos eventualment, com en un somni, la qual cosa provoca que les seves vides quedin lligades en el temps.

La bellesa visual d’aquest film és inigualable. Està cuidat fins al mínim detall, cada element està pensat. El tractament de la llum i els colors, els canvis de perspectiva en la percepció visual, en conjunt, tots aquests factors conflueixen creant un film d’una joia visual immillorable. A més a més, la narrativa atrapa i aconsegueix l’evasió en l’espectador, tan necessària actualment.

Aquesta pel·lícula l’ha podeu trobar a l’eBiblio en castellà: