dilluns, 14 de març del 2011

Novetats audiovisuals del mes de març

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats audiovisuals del mes de març, a la sala de música.

Aquest mes destaquem entre les novetats:

Chucho’s Steps de Chucho Valdés & The Afro-Cuban Messengers



El pianista cubà sobrepassa encara més els límits de l’experimentació harmònica i rítmica. Chucho, símbol de la renovació musical cubana, realitza un disc a la vegada eufòric i reflexiu, oscil•lant entre el jazz, el funk i la música afrocubana, amb homenatges a John Coltrane, Joe Zawinul i la família Marsalis, a qui dedica aquest New Orleans.


Los hombres de las praderas y sus borbones calientes de Los Delinqüentes y Tomasito



Los Delinqüentes són un grup en constant evolució. La seva música es reinventa de manera permanent. En un insistent treball d’investigació, el grup ha decidit en aquesta ocasió recuperar les seves arrels, pel que han incorporat a la seva formació a Tomasito.
En aquest disc, agafen velles cançons tant de Delinqüentes com de Tomasito i s’atreveixen a versionar alguns dels seus temes preferits.


Life in the treehouse de Marlango



Aquest quart disc de Marlango, liderat per l’actriu Leonor Watling, irradia lluminositat, color i optimisme, desprès que els últims treballs tinguessin un caire més melancòlic. Hi han col•laborat amics i companys de discogràfica com Jorge Drexler i Rufus Wainwright.


The Union de Elton John i Leon Russell



T. Bone Burnett s’encarrega de la producció d’aquest àlbum, amb la participació de Bernie Tupin. Gravat amb tots els músics tocant junts, amb la participació de la gent de Burnett: Jim Keltner i Jay Bellerose a la bateria, el baixista Dennis Crouh, Marc Ribot a la guitarra, i el teclista Keefus Ciancia. Han gravat quinze cançons que van des del rock a l’estil Stones, a balades tenyides de country i gospel.


Tron Legacy de Disney, música de Daft Punk



Daft Punk són els encarregats de posar banda sonora a Tron: Legacy, el remake de la pel•lícula de 1982. La banda sonora està composada per 22 cançons, molt curtes la majoria, i amb un so molt ambiental, molt poques veus al principi i a partir d’aquí, molta música clàssica amb tocs electrònics.