dissabte, 12 de març del 2011

Novetats infantils març

Ja podeu trobar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, les novetats infantils del mes de març, que inclou: llibres de coneixement, llibres d’imaginació i audiovisuals.

Aquest mes destaquem entre les novetats infantils:

Llibres d’imaginació:

En Xim de les olles i el tiramisú de Trinitat Gilbert, publicat a El Cep i la Nansa.



En Xim quan sigui gran vol ser un gran cuiner, ja que es passa el dia a la cuina i a més li encanta jugar amb les olles. Conte número 9 de la col•lecció Ginjoler, adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys. La peculiaritat dels contes Ginjoler és que s’adreçen els infants lectors/es, tant oients com sords, ja que també inclouen el text amb llengua de signes. Inclou un DVD.


Barrabum! de Mark Haddon, publicat a La Magrana.



Els mestres d’en Jim i en Charlie amaguen alguna cosa molt misteriosa. Els nois sorprenen dos professors parlant una llengua secreta d’amagat i intueixen que una aventura és a punt de començar. Què deu significar aquella paraula estranya que els enigmàtics mestres han repetit amb entusiasme? Spudvetch... Sigui com sigui, en Jim i en Charlie voldran arribar fins al final i descobrir quina n’està passant. Adreçat a nens i nenes a partir de 10 anys.


Còmic infantil:

Pequeño Vampiro hace Kung-fu! de Joann Sfar, publicat per Océano.



“Pequeño vampiro” torna en una nova aventura plena de color i màgia, i es veu envoltat per un nou perill amb el seu amic Miguel. Resulta que a en Miguel, li tenen jurada a l’escola i no el deixen en pau i ell no sap què fer per defensar-se, fins que el seu amic “Pequeño vampiro” li dóna la solució: aprendre Kung-fu.
Llibres de coneixement:
Una ciutat al llarg del temps de Peter Kent, publicat per Blume.
L’evolució d’un assentament des de les primeres èpoques fins a convertir-se en una moderna metròpoli. Contempla com neixen nous edificis de les ruïnes dels vells, com les estructures que un dia van ser importants queden enterrades i, en canvi, altres edificis sobreviuen al pas del temps.


Audiovisuals infantils:

Disney Pixar Greatest



En aquest recopilatori es reuneixen els títols més emblemàtics de les produccions animades de Disney amb més èxit. Cançons que han format part de la banda sonora d’inoblidables pel•lícules com Toy Story, Cars, Monsters S.A., Buscant a Nemo, els Increïbles, i moltes més.


Mic, Bon dia primavera!



Arriba la primavera. El Mic i els seus amics ja estan a punt per olorar flors, dir endevinalles i saludar ocells.
Personatge extret de l’espai diari “Mic” de TV3, s’adreça a nens i nenes de fins a 6 anys. El Mic i els seus amics, donen la benvinguda al programa i acompanyen els més petits durant tota l’emissió. Les aventures d’aquests titelles van donant pas a les diferents sèries d’animació.