divendres, 3 d’abril del 2020

Benvolguts usuaris i usuàries


Primer de tot, des de la Biblioteca Manuel de Pedrolo volem afegir-nos a tots els reconeixements que la societat civil està realitzant cap a aquells treballadors que avui dia presten serveis essencials, i especialment als treballadors sanitaris.
La resta de ciutadans ens hem de quedar a casa i, com és el nostre cas, teletreballant en la mesura del possible. Els bibliotecaris estem, a hores d’ara, treballant per poder continuar prestant els serveis presencials quan tornem a obrir les portes però tot i així hi ha una sèrie de serveis que encara estan disponibles i actius.


Us els recordem: 



Servei d’informació i referència
Ens podeu fer arribar les vostres consultes sobre la cerca d’informació o per la recomanació de lectures i mirarem de recomanar-vos, ara per ara, recursos digitals.

Formació d’usuaris 
Responem consultes sobre la utilització del catàleg en línia, l’eBiblio o la aplicació mòbil.

Difusió de lectures i activitats 
Els blogs de la biblioteca i les xarxes socials estan més actius que mai. Estem presents a Facebook, Twitter, Instagram i als següents blogs:

·         Blog de la Biblioteca
·         Blog del bibliol (infantil)
·         Blog del Món Laboral

Desiderates 
Com sempre podeu recomanar-nos llibres per comprar i afegir al catàleg.

I en definitiva podeu contactar amb nosaltres, pel que vulgueu, al correu electrònic: b.st.pereribes.mp@diba.cat i a través de les xarxes socials.