dissabte, 8 d’octubre del 2011

Trobada amb Cristòfol Almirall


Avui s'inaugura l'exposició que inicia l'acte de reconeixement al pintor, nascut a Ribes, Cristòfol Almirall i Mestre.

Es faran un total de vint-i-vuit exposicions que es podràn veure en diversos locals i centres culturals de Ribes, les Roquetes, Puigmoltó i Sitges. Per a poder visitar-les totes s'ha dissenyat una ruta a seguir que es trobarà a les Biblioteques Municipals, i a tots els locals on s'exposi la seva obra.

Aquestes exposicions formen part  d'un projecte més ampli, dintre del qual hi destaca el reconeixement i premi al Sr. Cristòfol Almirall per la trajectòria prefessinal com a pintor i per la contribució, amb la seva obra, a l'enriquiment i la difusió del patrimoni artístic local.El projecte inclou el conte "L'almirall i La Festa Major" que està basat en la vida del pintor, i ens permet viatjar des de la seva infantesa fins als nostres dies. El fil conductor per als més petits és la Festa Major.
Al llarg de les seves pàgines podem contemplar els quadres d'Almirall, fotografies del poble, divertits diables i timbalers que ens van explicant el conte, acompanyats dels dibuixos d'uns simpàtics diables, dissenyats expressament per aquest conte, per la coneguda il·lustradora Sra. Pia Vilarrubias.


Exposició de pintura del 8 al 28 d'octubre de 2011 a la Biblioteca Manuel de Pedrolo i en altres locals de Sant Pere de Ribes i la comarca

1 comentari:

Anònim ha dit...

dibuixa molt bé!